Što njegova omiljena boja otkriva o njemu?

foto: Shutterstock

Uf, kakav li je samo?

Boys, boys/ Što njegova omiljena boja otkriva o njemu?

Ako zaviriš u ormar svoje simpe, možeš zaključiti da mu je sva odjeća manje-više u istoj boji. To nešto kazuje o njegovoj osobnosti...

 

Crna Ozbiljan zavodnik!
Kako diše? Većina osoba koja je vječito u crnim krpicama teži tome da odjećom pokaže svoju ozbiljnost. Ako se on ne skida iz crnog, vjerojatno želi izgledati starije i tim stilom šalje poruku kako više nije klinac. Želi da svi vide kako je napokon odrastao. Osim toga, izgleda hot i toga je itekako svjestan.
Kako ga osvojiti? Ako mu se ikad odvažiš prići, tada svoje djetinjaste ispade ostavi kod kuće. Zapamti, hihotanje i ogovaranje ne može smisliti!
U čemu bi mogao biti problem? Oni koji žele biti stariji nego što jesu mogli bi se u društvu vršnjaka osjećati glupo – a to će te izluđivati!
Kako s njim preživjeti? Kupi mu autić i pokloni mu ga kako bi ga podsjetila da je i on još nedavno bio dijete. I budi uporna, kod njega pali samo razgovor, nikako svađa!

Crvena Sladak, uzbudljiv i često ljut!
Kako diše? Dečko koji se tebi sviđa najviše voli biti u centru pažnje. Zbog svog šarma i fizičke ljepote to mu dobro stoji, no na njemu su još privlačniji njegova strast, sjaj u očima i odanost frendovima, ali i curi koju voli. Na njemu će ti svi zavidjeti!
Kako ga osvojiti? On bi volio biti zaveden. Otvoreno mu reci da ti se sviđa jer ćeš ga na taj način baciti na koljena. Isti će se tren zacopati…
U čemu bi mogao biti problem? Budi oprezna, crvena, osim o njegovoj strasti, govori i da se lako pali na gluposti. Dobro razmisli prije negoli ga optužiš za nešto.
Kako s njim preživjeti? Postavi granice i reci mu “Dosta!” kada prijeđe granicu dobrog ukusa. I to već od samog početka veze!

 

Žuta Malo sunce, malo kiša!
Kako diše? Njegov je zaštitni znak maštanje! Nema tog događaja koje on neće preuveličati ili začiniti. Tvoja simpa ima bujnu maštu, pun je svakojakih ludih ideja pa sve što kaže ipak uzmi s malom rezervom.
Kako ga osvojiti? Da njega pitaš ovo pitanje, sigurno bi odgovorio da voli cure od akcije! Zadiviti ga možeš svojim sportskim vještinama, pogotovo ako je riječ o sportovima koje i on voli. Ako se nađete u razgovoru, budi malo zločesta jer voli drske cure koje se ne srame.
U čemu bi mogao biti problem? Žuto!!! Pogađaš? Da! Ljubomora! Budi posebno pažljiva kad su njegovi osjećaji u pitanju!
Kako s njim preživjeti? Stalno ga podsjećaj koliko ga i zašto ga voliš. Ljubomora je čudan osjećaj pa mu ne smiješ dati povoda da ga taj osjećaj previše obuzme.

 

Plava Kakav pametnjaković!
Kako diše? Kod tvoga dragog sve teče kao podmazano, polako i bez panike. Razlog tomu je što dečki skloni plavoj boji teže harmoniji. On je tip kojeg ništa ne može izbaciti iz takta, a koji je istovremeno uvijek nasmijan, dotjeran i cool. Pravi melem za oči i dušu!
Kako ga osvojiti? Plavo znači zadovoljstvo, i to je ono na što ga možeš dobiti! Pokaži mu koliko voliš život, sebe i male stvari. Uz njega se uvijek zadovoljno smiješi.
U čemu bi mogao biti problem? Njegova ležerna narav mogla bi te izbaciti iz takta u kritičnim situacijama koje on ne doživljava tragično.
Kako s njim preživjeti? Nemoj ga opterećivati svojim problemima jer on baš i nije tip koji bi ti mogao pomoći.

 

Šareno Čudak na kvadrat!
Kako diše? Ima dana kad zaista pomisliš da te podsjeća na najšarenije uskršnje jaje. No, takav je on, baš kao i boje njegove odjeće - otvoren, veseo, optimističan, ma pravi zafrkant! Omiljen je u svakom društvu, a vole ga i odrasli!
Kako ga osvojiti? Dečko iz tvojih snova zaista uživa u životu. Osvojiti ga možeš ako si barem malo opuštena i spontana! U čemu bi mogao biti problem? Ovakvi dečki ne vole da ih se sputava i ograničava. On nije tvoje vlasništvo i nikad to nemoj zaboraviti.
Kako s njim preživjeti? Kratko i jasno: pusti ga da diše i bit ćete sretni!