Čemu se dečki smiju?

foto: Shutterstock

Možeš ga nasmijati do suza

Dečkologija/ Čemu se dečki smiju?

Opće je poznato da su dečki veliki šaljivci i da obožavaju cure koje se mogu s njima smijati, glupirati, bacati fore… Imaj na umu da ćeš, pogodiš li njegov smisao za humor, biti korak bliže njegovu srcu…

Oponašaj ga! Ako on ima neki karakterističan tik ili govori jako dubokim glasom, ili ako smiješno hoda, oponašaj ga. I to pred ostalim društvom, ali kad znaš da bi i on mogao naići. Kad vidi da se cijela ekipa zabavlja na njegov račun, možeš biti sigurna da će se valjati od smijeha. A mogao bi ti kasnije i prići nasamo da te upita zašto je baš on bio tvoja inspiracija… super početak za nešto više!

Bubni i ostani živa! Kad idući put budeš s njim razgovarala, provali neku foru tako da ostane zbunjen: na primjer, ako te pita gdje si upoznala svoju najbolju prijateljicu, reci mu da ste zajedno bile u ekspediciji za Mount Everest ili na tečaju za astronaute. Kad te zbunjeno pogleda, prasni u smijeh, sigurno će i on!

Podvali mu foru! Smisli nešto originalno što će prepričavati danima. Zalijepi komadić selotejpa na papirić na koji ćeš napisati nešto poput ”Danas nisam oprao zube!” ili “Imam probavne smetnje!” pa mu to stavi na leđa, ali pazi da ništa ne primijeti: potapšaj ga po leđima u prolazu i slatko se nasmij tako da se usredotoči na tvoj osmijeh, a možeš mu dobaciti i neki poluupucavajući komentar… Uskoro će se svi početi luđački cerekati, a on će biti ljut, ali zadivljen što si baš njega od svih odabrala za tako dobru foru!