Što dečkima uopće nije važno?

foto:Fotolia

Možda je vrijeme da prestaneš brinuti...

Pusti brigu na veselje/ Što dečkima uopće nije važno?

Cure satima razbijaju glavu oko toga trebaju li ošišati vrhove kose, promijeniti dezić, nalakirati nokte... a dečkima je to toliko nebitno da to ni ne primjećuju. Evo što bi sve cure trebale izbrisati s popisa svojih briga, jer su dečki to već odavno učinili...

Briga br. 1: Roditelji su mi čudni!

Svi imaju čudne starce i nikoga više nije briga za to. Čak i da tvoj tata izvali totalnu glupost pred njim, nemoj misliti da će on zbog toga promijeniti svoje mišljenje o tebi!

Briga br. 2: Stan mi je neuredan!

Koliko god ti soba bila neuredna, opet je urednija od njegove! On se time ni najmanje ne opterećuje, a zašto bi se onda ti morala? Malo si zaspala, morala si odmah nekamo odjuriti i jednostavno nisi stigla pospremiti... ništa strašno.

Briga br. 3: Znojim se!

Vjerovala ili ne, dečki razumiju čak i to. Nije da obožavaju znoj, ali jasno im je da su i cure ljudska bića i da na takve stvari ne mogu utjecati. Nije im važno da pred njima uvijek izgledamo savršeno, ali im je važno da smo opuštene i neopterećene!

Briga br.4: Trebam li ošišati vrhove kose?

On će tvoju novu frizuru primijetiti samo ako se oguliš na ćelavo ili ako kosu obojiš u zeleno. Manje promjene, koje tebi život znače, njemu su totalno izvan vidnog polja!

 

Fotolia 99281352 Subscription XL

Briga br. 5: Bež ili crveni lak za nokte?

Dečku su tvoji nokti važni jedino kad ga nježno češkaju po leđima ili mu prolaze kroz kosu. A to jesu li oni crveni, ljubičasti, s francuskom ili tko zna kojom manikurom - to je za njega znanstvena fantastika!