Što cure mogu naučiti od dečki?

foto: Fotolia

Njima je lako...

Ti&Ti/ Što cure mogu naučiti od dečki?

Da, i to je moguće: iako nose čarape tri dana zaredom, opsjednuti su velikim grudima i rijetko odgovaraju na SMS-ove, od dečki ipak i cure nešto mogu naučiti... 
Nisu na dijeti! U restoranu nikad ne naručuju samo salatu, uživaju u hrani i ne zamaraju se kilogramima. Vrijeme je da i tebi vaga prestane biti nabolja prijateljica!
Najviše vole sami sebe! Kad se pogledaju u ogledalo, ne padaju u depresiju, prištić na čelu za njih ne znači kraj Svemira, a čak i kad su u najlošijem izdanju, imaju visoko mišljenje o sebi. I to je super!
Ne analiziraju! Ako se posvađaju s frendom, ne potroše više od tri minute na taj problem: ako su krivi, ispričaju se ili odu zajedno na neku tekmu i sve je opet OK!
Ne šire tračeve! Ne kažemo da ne komentiraju zgodne cure, to svakako rade. Ali rijetko će kad koji dečko pokrenuti ružnu glasinu o nekom drugom dečku da bi se dokazao u društvu. A, ruku na srce, cure to često rade…
Nose udobnu odjeću! Ni jedan dečko neće izaći van u preuskim trapericama, neudobnim cipelama ili otvorenih leđa samo zato da bi zadivio neku curu. Što udobnije to bolje – muški je moto kad je odjeća u pitanju.