Dosadnjakovićke na društvenim mrežama!

foto: Fotolia

Svašta možeš doznati na nečijem profilu...

Online/ Dosadnjakovićke na društvenim mrežama!

Na Fejsu imaš frendice s kojima rado komuniciraš, ali i one koje ti idu na živce, no ne želiš ih blokirati da se ne naljute. Evo koje su to…

Partijanerica

Ona odlazi na tulume samo zato da bi stavila novu seriju svojih jaaaako zabavnih fotki na profil. Kao da želi svima poručiti kako se samo ona zabavlja u životu. Nabaci joj komentar poput: “Ja, nažalost, nemam takve fotke, na tulumu je obično prezanimljivo da bi se itko sjetio uzeti fotić...”

Mudrica

Ona svakih pet minuta ima novi status koji je prepisala iz neke knjige aforizama. Neprestano prepisuje tuđe mudre izreke, vjerojatno u nadi da će netko pomisliti kako je pjesnička duša. Kako dosadno… Komentar bi mogao biti nešto poput: “Danas se više cijeni originalnost...”

Svađalica

Ona svoj FB profil koristi isključivo za obračun s dečkom ili razrednim vješticma. Zašto bi ti i svi ostali njezini Fejs frendovi morali znati koje probleme ima s dečkom, starcima, frendicama…? Očito ne zna funkcionirati bez publike… Komentiraj je: “Mogla bi drugi put priložiti i video pa da ne moramo u kazalište...”