Reci “Oprosti”

foto: Fotolia

"UUUps! Nešto sam zeznula..."

Ti&BFF/ Reci “Oprosti”

Evo kako ćeš se i u kojoj situaciji najbolje ispričati frendici i dobiti njezin oprost…

Fotolia 77070090 Subscription XXL

 Gadno ste se posvađale!

Neka tvoja isprika bude zaista osobna i od srca. Ako imate neku internu šalu ili nešto što razumijete samo vas dvije, ovo je dobro vrijeme da to spomeneš jer ti takav pristup odlično može poslužiti za razbijanje leda. Nipošto ne spominji vašu svađu pred drugim prijateljicama jer će je to samo još više pogoditi.

 Ulovila te kako je ogovaraš

Ako se radi samo o neobaveznim informacijama koje si podijelila u drušvu, a tiču se nje, nije ništa strašno. Samo nabaci svoj osmijeh broj 86 i ispričaj se što si o njoj govorila dok nije bila prisutna. Ako si se pak drugim curama žalila na neku njezinu osobinu, koja te stvarno smeta, ovo je zapravo dobra prilika da to riješite licem u lice. Bolje će biti da zajedno raspravite o problemu nego da joj o tome govoriš iza leđa.

 Otkrila je da ti se sviđa njezin dečko

Jasno joj reci da ti je važnije njezino prijateljstvo i da ga nikada ne bi ugrozila zbog neke trenutne zaljubljenosti. Obavezno navedi neke njezine super osobine koje jako cijeniš i uvjeri je da, iako na svoje osjećaje ne možeš utjecati, nikada ne bi ništa pokušala s njezinim dečkom!