Postani ljubavni inspektor!

foto: Shutterstock

Nekad u neobaveznom razgovoru možeš doznati štošta zanimljivo...

Tajne srca/ Postani ljubavni inspektor!

“Sviđam li ti se?”, “Jesi li već spavao s curom?” - kako ćeš to doznati a da ne ispadneš napadna? Donosimo ti deset trik-pitanja kojima ćeš ga totalno “otvoriti”, a on neće ni znati što ga je snašlo...

1. “Imaš li brata ili sestru?”
Zapravo ćeš doznati... koliko je dobar u odnosu s drugim ljudima.
Dešifriraj njegov odgovor: Ako ima brata ili sestru, možeš biti uvjerena da će se znati nositi s krizama u vezi. Poznate su mu svađe, ali i pomirbe. Ako ima jednu ili više sestara, onda dobro zna za žensko prigovaranje i osjećajne ispade - i što je još bolje, svjestan je da su to prolazne erupcije, a ne razlog da pobjegne od nekoga. Ako je jedinac, nije upoznat s takvim stvarima i naviknut je biti u središtu pažnje. Zato je važno da mu pokloniš puno svoga vremena i daš mu osjećaj da je jedinstven.

2. “Zašto je svim dečkima Cara Delevingne tako super?”
Zapravo ćeš doznati... na kakav se tip cura pali.
Dešifriraj njegov odgovor: Ako odmah počne s obožavanjem, znat ćeš da se pali na ženske obline, seksi styling i make-up dive! Ako slegne ramenima ili promrmlja “Hm, pa lijepa je”, to znači da zapravo ne zna na kakav se tip cure pali. A ako pak kaže nešto poput “Nemam pojma, pa i nije mi baš nešto”, to znači da više voli prirodnu ljepotu.

3. “Jesi li i ti gladan?”
Zapravo ćeš doznati...je li zainteresiran za tebe.
Dešifriraj njegov odgovor: Postavi mu to pitanje za vrijeme velikog odmora dok stoji sam. Bez obzira na to što mu u tom trenutku poručuje njegov želudac, ako je zainteresiran, neće odbiti poziv na klopu! Ako doista nema vremena, zacijelo će ti nešto drugo predložiti, npr. “Moram na tjelesni, ali možemo se naći poslije?” Ako nema nikakve reakcije, to znači samo jedno: otkantaj ga, iako to nije lako. Ionako ne bi dugo potrajalo.

4. “Mogu li na sekundu posuditi tvoj mob?”
Zapravo ćeš doznati... je li iskren.
Dešifriraj njegov odgovor: Jedan poziv ili SMS s njegova moba ne bi trebao biti nekakav problem, osim ako nešto ne skriva. Ako negoduje, može biti da se boji da ćeš vidjeti SMS neke druge cure - a to bi onda značilo da sjedi na dva stolca istodobno. Bljak!

5. “Voliš li proljeće?”
Zapravo ćeš doznati... je li macho tip ili romantičar.
Dešifriraj njegov odgovor: Ako uz uzdahe izjavi “Oh, da, uživam u svakom danu...”, Čestitamo, ispred tebe je čistokrvni romantičar! Ako se naceri i kaže nešto poput “Da, cure opet napokon hodaju u minicama”, to znači da je tvoj dragi totalni frajer koji cure skuplja poput sportskih trofeja. Ali biti njegov trofej i nije baš ono najgore na svijetu!

6. Bez riječi
Bez ikakva pitanja doznaj... je li se zaljubio u tebe.
Dešifriraj njegov odgovor: Za ovo nema trik-pitanja! Je li se preko glave zaljubio u tebe, ne možeš doznati u neobveznu razgovoru. Radije ga promatraj: Kako reagira na tvoje poglede? Što radi kad ga dodirneš? Je li u tvojoj nazočnosti sramežljiv, nesiguran? To bi moglo značiti da njegovo srce kuca za tebe. Želiš biti sigurna? Daj mu neki tajni signal kojim ćeš mu pokazati koliko ti se sviđa - zacijelo nećeš morati dugo čekati njegovo ljubavno priznanje!

7. “Zar Tin i Ivana nisu bili skupa?”
Zapravo ćeš doznati... koliko je cura dosad imao.
Dešifriraj njegov odgovor: Uopće nije bitno koje ćeš dvije osobe staviti u ovo pitanje. Jedina je strategija da preko ovog pitanja dođeš u razgovor s njim - i to o vezama i sličnome. U priči ćete lagano doći do tvojih i njegovih veza. Uopće nije upitno da ćeš doznati ono što si htjela... No oprez: ako za vrijeme razgovora počne zamuckivati kad su posrijedi njegove bivše cure, može biti da još uopće nije imao curu, ali to ne želi priznati.

8. “Koliko uopće košta paketić kondoma?”
Zapravo Ćeš doznati... je li već spavao s curom. Dešifriraj njegov odgovor: Priznajemo, ovo pitanje iziskuje hrabrost. Ali zato ćeš o njemu doznati nešto što inače nikako ne bi lakše doznala. Ako odgovor ispali kao iz topa i još detaljno objasni koji različiti modeli postoje, to znači da imaš posla s pravim profićem. Ako ti kaže koliko koštaju ili izvadi jedan iz novčanika, svakako ima bar neko iskustvo. Ako se pak zacrveni i počne mucati, to znači: totalno si ga zaskočila pitanjem - i vjerojatno još nije bio s curom!

shutterstock 200127092

9. “Mogu li probati malo?”
Zapravo ćeš doznati...koliko mu je važna njegova sloboda.
Dešifriraj njegov odgovor: Bez obzira na to jedete li upravo u školskoj kantini ili ste s društvom u slastičarnici, jedete li kokice u kinu ili ste naručili piće u disku, važno je da ga pitaš možeš li uzeti nešto njegovo. Ako ti ponudi bez prigovora, to znači da rado dijeli svoje stvari i da nema problema s intimom. Oklijeva li ili ti teškom mukom daje ono što si tražila, to znači da je usredotočen na sebe i da ne voli kad netko ulazi u njegov osobni prostor. Dakle, ostani na sigurnoj udaljenosti. Ali, jasno, samo dok te on sam ne privuče k sebi...

10. “Imaš li kućnog ljubimca?”
Zapravo ćeš doznati... je li pouzdan.
Dešifriraj njegov odgovor: Nije važno je li posrijedi zamorac ili pas, ovim ćeš pitanjem otkriti koliko se intenzivno brine o svom kućnom ljubimcu. Ako ti npr. kaže da svako jutro šeće sa svojim psom Maksom, to znači da nema problema s preuzimanjem odgovornosti. Ako ti pak kaže da neprestano zaboravlja počistiti zamorčev kavez, bar ćeš znati da se na njega ne možeš  potpuno pouzdati.

shutterstock 89414809