Kreni s vježbanjem!

Foto: Shutterstock

Pokreni se!

Još nije kasno/ Kreni s vježbanjem!

Ljeto je stiglo i svi su odavno krenuli s tjelovježbom... Ti još nisi? Nije to stvar samo boljeg izgleda, nego i zdravlja, a i bolje ćeš se osjećati. Nadamo se da ćeš se definitivno pokrenuti uz pomoć ovih par savjeta. Možeš vježbati i doma, a evo kako ćeš se najbolje motivirati...

* Donesi odluku! Čvrstu!
Ne ono "budem od sutra", nego "krećem danas"! Raščisti si raspored, pronađi primjerenu odjeću i kreni. Isplaniraj vrijeme za vježbanje za cijeli tjedan i drži se toga rasporeda!

* Vježbaj pred ogledalom
Ogledalo ti može biti super saveznik jer možeš vidjeti izvodiš li vježbe pravilno i pratiti kontrakciju mišića. Još ako, dok vježbaš, nosiš neku fora odjeću, sigurno ćeš uživati u pogledu na sebe!

* Složi svoju playlistu
Glazba je uvijek odličan motivator, čim čuješ neki ritam koji voliš, tijelo će krenuti samo od sebe. Neka glazba bude brza, moćna i glasna! Jedino kod istezanja pusti neku umirujuću glazbu.

* Inspiriraj se!
Instagram, Youtube, Facebook… internet je prepun ljudi koji imaju istu misiju kao i ti. Prati njihov napredak, fotke, video isječke, motivacijske poruke... Oni će ti dati dodatni poticaj da nastaviš...

* Vježbaj u paru!
Udvoje je sve lakše, zar ne? Natjeraj svoju BFF da ti se pridruži i vježbajte zajedno. Možete se ispravljati u greškama kod izvođenja vježbi, pomagati si kod pojedinih vježbi i pritom se dobro zabaviti.