Otkrij njegov govor tijela!

foto: Shutterstock

Možeš ga razotkriti...

Ti&On/ Otkrij njegov govor tijela!

Kad se sljedeći put nađeš s dečkom, obrati pozornost na to drži li te za ruku, kako te gleda, grli li te oko struka… Govor njegova tijela pomoći će ti da dešifriraš što mu se zapravo krije u srcu…

Ako stalno gleda u tebe... Ako ga uhvatiš da bulji u tebe kao hipnotiziran, može ti se učiniti da si bubnula glupost pa ti na taj način želi poručiti da ne razumije nijednu tvoju riječ. No u krivu si! Dečko koji bez treptaja promatra djevojku jednostavno je njome opčinjen! Ti si zaista sretnica – on misli da si prekrasna i obožava svaku tvoju riječ!
Ako te zagrli oko vrata... Ha, blago tebi, time ti sigurno želi dati do znanja da osjeća veliku bliskost s tobom, zar ne? Pa sad… Ok, osjeća bliskost, ali ne samo to. Ako ti u javnosti dodiruje osjetljivo mjesto, poput vrata, to bi moglo značiti da želi imati više kontrole nad tobom. Ako je tako, to bi moglo biti i zvono za uzbunu. Problemi na vidiku?
Ako ukriža svoje prste s tvojima... Stalno te snažno drži za ruku jer je nesiguran i boji se da bi mu mogla pobjeći? Ma ne… Dečki, koji vole svih pet prstiju ispreplesti, osjećaju s curom snažnu povezanost. On je totalno zaljubljen u tebe i svojim ti govorom tijela više nego jasno to daje do znanja. Uživaj!