Odbio te dečko iz snova? Olakšaj si...

Kad on kaže NE/ Odbio te dečko iz snova? Olakšaj si...

Zaljubila si se do ušiju i očekivala veliku ljubav, a dobila si - veliki odbijanac! Iako ti se srce slama, znaj da nisi jedina. Jer, znaš što: gotovo sve cure barem se jednom u životu nađu u takvoj situaciji (da, da, minimalno jednom :-)). Priča je otprilike uvijek ista: upoznala si super dečka i već na zvuk njegova glasa srce ti zatreperi. On ti kaže da se i ti njemu sviđaš, a onda odjednom više ne zove, otkazuje vaše dogovore ili ti čak otvoreno kaže da je gotovo! A bila si toliko sigurna da je to bilo više od običnog flerta. Ne razumiješ što se dogodilo. Je li problem u tebi? Zar mu nisi dovoljno lijepa? Dovoljno zanimljiva? Tko će znati...

Zvuči poznato? Možda ti ovih par savjeta olakša situaciju kako se nositi s dečkima koji su im rekli NE... 

* Ne krivi sebe za to što veza nije uspjela. Ne možeš nekoga prisiliti da se zaljubi u tebe. Ne možeš uvijek dobiti ono što želiš. 

 * Ima još puno slatkih dečki. Dakako, nije lako misliti pozitivno kad te netko otkanta, ali ne smiješ si dopustiti da padneš u depresiju. On jednostavno nije vrijedan toga.

* Izjadaj se frendicama i neka te one tješe. Lakše je kad s nekim podijeliš tugu. Ne zatvaraj se u kuću, nego razgovaraj s ljudima, druži se. Svakako ćeš uskoro upoznati drugog dečka koji će ti se svidjeti.

* Budi iskrena prema sebi. Ništa nećeš postići zavaravanjem. On jednostavno nije bio pravi dečko za tebe i gotovo!

I možda ne zvuči posebno utješno, ali... Događa se skoro svakome. I vjeruj, mada se čini da je propao čitav svijet, proći će. I jednoga dana sjetit ćeš se toga s osmijehom, bogatija za jedno iskustvo i shvatiti da si puno toga naučila - o sebi.