Mala škola zavođenja!

Foto: Fotolia

Zabavno je i nemaš što izgubiti...

Samo za sramežljivice/ Mala škola zavođenja!

Neke su cure rođene samouvjerene i uopće im nije problem prići nekom dečku, dok su druge totalno sramežljive i prije bi si odgrizle prst nego se obratile nekom suprotnoga spola. No najvažnije je da promijeniš način razmišljanja: flert je samo druga riječ za dobru zabavu, opuštenost i upoznavanje novih ljudi. Koji će te put odvesti do novog prijateljstva, koji put do ljubavi... tko zna. U svakom slučaju, flet je zabavan i nemaš što izgubiti.

Evo kako možeš pokrenuti svoje flert umijeće...

 

Pokušaj riskirati!

Tko se usudi pokušati, taj ostvaruje rezultate! Ako ti se neki dečko sviđa, nemoj ga samo škicati izdaleka - ubaci se u razgovor. Što imaš za izgubiti?

U dobrom raspoloženju!

Svaki je dobar flert prije svega zabavan. To ne znači da moraš bacati viceve kao iz rukava, ali budi dobre volje i sve će ti biti ljepše. A kako se dovesti u dobro raspoloženje? Pa poslušaj svoju omiljenu pjesmu, pojedi kockicu čokolade, škicni Instagram profil svoje omiljene zvijezde... Ništa lakše!

Ponađi svoju snagu!

Vjerojatno si već sto puta čula da dečku treba prići tako da mu spomeneš neki događaj koji ga zanima ili nešto aktualno o čemu svi pričaju. No dogodit će ti se da ponekad baš neće biti takvih tema na vidiku pa ćeš se jednostavno morati osloniti samo na sebe. Skupi hrabrost, duboko udahni i jednostavno kreni.

Zaboravi na odbijance!

Zapamti da svatko od nas bar jednom u životu doživi da ga netko odbije. Ako se to i tebi dogodi, to će rijetko imati veze s tobom, češće s osobom koja te odbija. No takve stvari ne bi trebala uzimati previše k srcu niti ih još sto puta proživljavati u glavi. Otresi to sa svojih ramena i kreni ispočetka!

Druži se s veselim ljudima!

Kako bi ojačala svoju unutarnju moć, druži se s ekipom koja se dobro zabavlja. Čak i znanstvenici tvrde da je ljudima općenito jako teško ignorirati sreću. Stoga iskoristi to i privuci njegovu pozornost osmijehom i zabavom sa svojom happy ekipom.

Nauči prepoznati flert!

Nemoj se toliko povlačiti u sebe da ne primijetiš kad ti netko daruje pažnju. Ako se on počne pojavljivati na mjestima gdje si ti, ili ako pokušava ispasti smiješan pred tobom, to su definitivno znakovi da mu se sviđaš. Vrijeme je da odgovoriš svojim flert signalima.

Povuci dobar potez!

On se nasmije tebi, nasmiješ se ti njemu. Pogledaš ga, on pogleda tebe. OK, dosta ove igre. Ako vidiš da ti on šalje signale, ali ništa ne poduzima, to samo znači da on nema hrabrosti - i da čeka tvoj prvi korak. Jesi li već krenula?

Pitaj pametna pitanja!

Sigurno si se sto puta već pitala: što bih ga trebala pitati da ispadnem pametna i zanimljiva? Pa ovako: razmisli malo što bi voljela da neki dečko tebe pita. O čemu bi mu voljela pričati? Eto, sada znaš.

 

 

Zašto ne bi ti prva...

Fotolia 58108380 Subscription XL

 

 

 

Upotrijebi svoje pamćenje!

Ovim lukavstvom možeš se poslužiti kako bi zadobila dodatne bodove u njegovim očima. Sjećaš se neke sitnice o njemu? Ili nečega što je izjavio prije godinu dana? Spomeni mu to, njegov će ego to obožavati. Dobra taktika, a i daješ do znanja da zaista obraćaš pozornost na njegove riječi i djela.

Ispričaj nešto o sebi!

Želiš da vaš razgovor dođe na neku malo intimniju razinu? Podijeli neki detalj o sebi, nešto što baš ne govoriš svima. I obavezno dodaj: "Ovo ti kažem u povjerenju". On će se osjećati posebno i bit ćete povezani na nekoj sasvim novoj razini. Wow!

Izbjegavaj brzinska upucavanja!

Prvo si uzmi dovoljno vremena da malo istražiš ima li on smisla za humor, imate li dovoljno zajedničkih interesa i je li on, na kraju krajeva, netko koga bi željela bolje upoznati. Lijepo lice brzo će ti dosaditi ako na njemu nema još nečega što će te očarati...

Povuci se kad god poželiš!

Ako ti se dogodi da se tvoj dečko iz snova nakon jednog razgovora pretvorio u ne baš simpatičnog umišljenka, slobodno se povuci i baci oko na nekoga novog slatkiša oko sebe. Flert je ponekad baš poput kupnje cipela: neke znaju izgledati fantastično u izlogu, ali kad ih probaš na svoja stopala, užasno su neudobne...

 

 

Maja Jeić