Ljubavno čudo za 5 dana!

foto: Fotolia

Dan po dan i bit će tvoj!

Budi opasna!/ Ljubavno čudo za 5 dana!

1. dan! Prvo i osnovno - mora te primijetiti: Iako trenutačno vjerojatno ne zna da ti uopće postojiš, moraš se potruditi da shvati tko si! Pronađi “krpice” koje ti stoje apsolutno savršeno. Napravi neku novu frizuru i cijeli dan pokušavaj biti što bliže njemu.

2. dan! Osim što te mora zamijetiti, moraš mu se i svidjeti: Iznenadi ga! Smisli neko cool iznenađenje pomoću kojeg ćeš ga osvojiti. Doznala si da je lud za nogometom. Nabavi karte za najvažniju utakmicu sezone i pozovi ga da ti se pridruži!

3. dan! Moraš ga uvjeriti da si ti cura o kojoj je oduvijek sanjao: Pokaži se u najboljem svjetlu, kako bi zaključio da si ti najzgodnija i najprivlačnija cura koju je ikada sreo. Uvijek budi nasmijana, dobro raspoložena... cura koju svi zamjećuju i u čijem društvu obožavaju provoditi slobodno vrijeme!

4. dan! Pokaži mu što jasnije da ti se sviđa: Koketiraj i zavodi ga što je moguće više, mora se osjećati kao filmska zvijezda! Nahrani njegovo sampouzdanje. Smij se svim njegovim šalama, u tvom društvu mora se osjećati izvrsno!

5. dan! Probudi ljubomoru u njemu: Kada se napokon počne zanimati za tebe, odglumi “gospođicu neuhvatljivu”. Dečki uvijek žude za onim što ne mogu dobiti baš jednostavno. Što teže do nečega dođu, to im je “dobitak” slađi!