Ljubav je u zraku... uhvati je!

Foto: Shutterstock

Ljeto je idealno za ljubav...

Ljeto je stiglo/ Ljubav je u zraku... uhvati je!

Ima li što ljepše od ljetne ljubavi? Naravno da nema, ali ni tu ponekad ne teče sve baš glatko. Nauči ove trikove i sigurno ćeš svoju ljetnu ljubav pronaći prije nego što se nadaš...

* Izbjegavaj velika društva!
Ako si non-stop okružena cijelom vojskom ljudi, nema šanse da ti priđe neki dečko! On se vjerojatno ionako boji odbijanca, a kad bi košaricu dobio pred gomilom ljudi, to bi ga ubilo! Moraš ga nekako dobiti nasamo: pitaj ga, na primjer, da ti pomogne oko mobitela jer imaš novi model pa se još ne snalaziš… Dečki vole pomagati curama u nevolji. Tako ćeš dobiti priliku da malo pročavrljate, a možda te i pozove van.

* Rasporedi svoju pažnju i na druge...
Budeš li onoga koji ti se sviđa previše obasipala pažnjom, to će biti previše očito! Pokloni povremeno malo više pažnje njegovim prijateljima - smij se njihovim šalama, pitaj ih nešto…Smisao svega je da te dečki dožive kao veselu i pristupačnu curu, a ne kao opsjednutu luđakinju!

* Ne motaj se stalno tamo gdje je on!
Dečki vole pomalo tajanstvene cure i uživaju u lovu. A ako si mu stalno pod nosom, nema za čime tragati… Kad ga sretneš, nemoj se zaustavljati i daviti ga deset minuta, već mu samo mahni u prolazu i odmah otiđi. Budeš li ga dovoljno zaintrigirala, jednom će se morati potruditi da iz prve ruke dozna odgovor na pitanje sviđa li ti se zaista…

* Ne trudi se baš toliko!
Dečki vole kad cure drže do sebe, ali ako neprestano izgledaš kao da sate i sate provodiš pred ogledalom, ostavljaš dojam da si nesigurna u sebe i da se skrivaš iza odjeće i šminke. Naravno, i da se po cijele dane uljepšavaš samo zbog njega. Drži se one “manje je više”: dečki ionako ne primjećuju sve ono na što ti obraćaš pozornost, ali će zato dobro uočiti ako si samouvjerena i ako se znaš zabavljati, bez obzira na to što imaš na sebi!

3 najpoteza da pred njim ne ispadneš budala!
1. Nikad se ne upucavaj zauzetom dečku!
Prije flertanja obavezno se raspitaj ima li dotični komad djevojku...
2. Budi usredotočena!
Koliko god ti je možda teško ne izgubiti se u njegovim prekrasnim očima, dok razgovarate razmišljaj o onome što ti govori. Ne želiš da te na kraju pita za mišljenje, a ti nemaš pojma o čemu je govorio.
3. Ispeci, pa reci!
Duboko udahni prije nego što mu nešto kažeš. Razmisli bi li tvoje riječi mogao krivo shvatiti - ne želiš da dobije pogrešan dojam, zar ne?