Kako te vide dečki...

Ti&Ti/ Kako te vide dečki...

Ili te vole te ne vole? No kako god bilo, dečki koji te okružuju pomno te proučavaju i nakon toga uvijek te svrstaju u neku od kategorija. S obzirom na tvoje ponašanje i stavove, evo kakve ti sve etikete mogu prišiti...

Laka cura

Ako si…
… jedna od onih koje ne znaju reći "ne", čak i ako je razlog samo taj da se on, "jadnik", ne bi osjećao odbačenim i neželjenum.

Kako te vide dečki?
"Jadnici" kojima si se tako brižno predala smatrat će te svoijm ljubavnim trofejem, a ne nekom brižnom i dobroćudnom curom. Zbog njih si na lošem glasu i smatraju te curom koju može imati svatko!

Kako ih razuvjeriti?
Vrijeme je da promijeniš odnos prema dečkima. Postani hladna i ne gledaj uvijek što je najbolje a druge. Kad ti nepoznati dečko ponudi prijevoz kući, odbij ga. Od udvarača zahtijevaj da te najprije odvedu na večeru, daruju ti cvijeće ili neku drugu sitnicu prije nego što im se predaš. Dečki vole kad se moraju malo više potruditi.


Šminkerica

Ako si…
… od glave do pete odjevena u poznate svjetske modne marke, a bez mobitela i ne pomišljaš izaći iz kuće. Frizura ti je uvijek na mjestu i mirišeš od jutra do mraka.

Kako te vide dečki?
Smatraju te snobom, umišljenom i razmaženom curicom. Njihova je najčešća primjedba kad ti prolaziš: "Opet nosom para oblake, ona je sama sebi dovoljna!" Ne žele se truditi oko tebe jer su uvjereni da padaš samo na bogate tatine sinove koji se voze novim mercedesima.

Kako ih razuvjeriti?
Ako te zaista zanimaju i "normalni" dečki koji se ne valjaju u novcu, moraš im pokazati da si i ti zapravo "obična" cura koja zna biti pristupačna svima. Smiješi se i razgovaraj sa svima, a ne samo s onima koji su odjeveni po tvom ukusu!


Štreberica
Ako si…
… uvijek s olovkom u ruci i nikada nisi dobila ocjenu manju od četvorke. Profači su ti najbolji frendovi i na školskom ih hodniku pozdravljaš s "Daj pet!"

Kako te vide dečki?
Neki čak misle da si slatka, no uvjereni su da ti je u glavi samo škola pa se i ne žele truditi oko tebe. Osim toga, često si okružena kiselim frendicama koje rastjeruju dečke.

Kako ih razuvjeriti?
Ponajprije, probudi se malo: osim knjiga i bilježnica, na svijetu postoji još bezbroj zanimljivih stvari. Dakle, kad zazvoni za kraj posljednjega školskog sata, posveti se malo svojim prijateljima, a najzgodnijem dečku iz razreda velikodušno ponudi pomoć oko učenja…


Kisela

Ako si…
… uvijek namrgođena. Kad te prijatelji pozdrave na ulici i pitaju te kako si, ti obično odgovaraš: "

Kako te vide dečki?
Kao pravu mrgudicu! Neprestano kritiziraš i nikada nisi zadovoljna. Sve shvaćaš osobno i nisi sposobna dobro se zabaviti. Kad si vani s prijateljicama, uvijek se s nekim moraš posvađati. Dečki te izbjegavaju u širokom luku.

Kako ih razuvjeriti?
Što te dečki više izbjegavaju, to si kiselija. Kako bi prekinula taj začarani krug, moraš početi optimističnije gledati na svijet. Pokaži svima da si pristupačna, vesela i zanimljiva osoba. Kad te idući put netko zapita kako si, odgovori: "Odlično, a ti? Ako bismo sudili po izgledu, i ti si super!"


Simpatična
Ako si…
… jedna od onih koje dečki uvijek tapšaju po ramenu i kojima se uvijek obraćaju bilo da trebaju školski ili ljubavni savjet, ili pak samo dobro društvo s kojim će popiti kavu.

Kako te vide dečki?
Ne obraćaju previše pozornosti tvome izgledu jer si za njih prije svega dobra prijateljica. Dečki uz tebe osjećaju bliskost, ali ne onakvu kakvu bi ti možda htjela. Za njih si super cura… nekome drugome.

Kako ih razuvjeriti?
Moraš im pokazati da si ipak prije svega cura! Svoju ženstvenost moraš katkad staviti u prvi plan: iz hlača uskoči u minicu, nabaci malo šminke i parfema i vidjet ćeš: tvoji će frendovi biti zadovoljni što su izgubili prijateljicu i dobili zavodljivu osvajačicu.


Frajerica

Ako si…
… pomalo muškobanjasta, a kad se pogledaš u ogledalu, često se zapitaš što na tebi vide svi ti dečki koji su ludi za tobom. Neprestano si okružena dečkima, ali na kraju ipak sve ispadne tako da ostaneš razočarana.
Kako te dečki vide?
Nisi im najljepša na svijetu, ali dečki te vole jer imaš "ono nešto" čime ih osvajaš. Nisi njihova idealna cura, ali mnoge ćeš pridobiti na svoju stranu. No i tada će ti često spomenuti tvoje nedostatke. Prigovarat će ti da si preniska ili da se loše ljubiš…

Kako ih razuvjeriti?
Kad ti dečko počne prigovarati zbog takvih gluposti, podsjeti ga da je još prije tjedan dana bio lud za tobom ili ti se bar takvim činio sudeći po gomili sladunjavih SMS-ova koje ti je slao svakodnevno…


Časna sestra

Ako si…
… uvijek zakopčana do grla i ne vjeruješ u seks prije braka. Na to bi te možda mogao nagovoriti samo Justin Bieber. Obični smrtnici iz tvog razreda i kvarta ne dolaze u obzir!

Kako te vide dečki?
Dečki vide da se uopće ne zanimaš za ljubavne užitke. Oni misle da noćni život nije na tvojoj listi prioriteta i uvjereni su da si općeniti vrlo nezainteresirana za muški rod.

Kako ih razuvjeriti?
Dečki ne razumiju da ti se katkad jednostavno ne sviđaju. To im je teško prihvatiti pa tvoje odbijanje tumače onako kako žele. Dokaži im suprotno tako što ćeš se po javiti iduće subote navečer u disku u pratnji prezgodnog dečka. Možeš ga i posuditi samo za tu prigodu – poslužit će ti prijateljičin brat, sestrin dečko ili dobar susjed…


Zapuštenica

Ako si…
… nezadovoljna sama sobom, a i ne trudiš se ništa učiniti kako bi to popravila. Ne voliš svoju frizuru, ali ne namjeravaš otići frizeru jer tebi ionako "nitko ne može pomoći".

Kako te vide dečki?
Misle da si ružna jer ti sama to ponavljaš nekoliko puta na dan. Ne držiš do sebe jer misliš da i ne zaslužuješ bolje. Dečki ti okreću leđa, ali si za to uglavnom sama kriva!

Kako ih razuvjeriti?
Ponajprije, potrudi se oko svoga izgleda. Možda ti priroda nije podarila nebesku ljepotu, ali to ne znači da se moraš zapustiti. A od svega je još važniji pozitivan stav! Pokaži svoj šarm, inteligenciju i smisao za humor. Žene ne osvajaju samo ljepotom jer, nakon početne fizičke privlačnosti, dečki se ipak zaljubljuju u ono što imaš u sebi!


Komad

Ako si…
… uvijek na meti muških pogleda, ali si prilično uvjerena da gotovo nijednog od njih ne zanima imaš li što u glavi ili ne.
Kako te vide dečki?
Svi su ludi za tobom i svi te žele… No i sama si svjesna da te dečki uglavnom vide kao seksualni objekt i ništa više. Dive se tvom dobrom izgledu i samouvjerenom nastupu, sanjaju o tebi, ali rijetki će s tobom poželjeti ozbiljnu vezu.

Kako ih razuvjeriti?
Prestani treptati očicama i popravljati kosu kad razgovaraš s dečkima. Moraš im pokazati da, osim super tijela, imaš i nešto u glavi. U muškom društvu povedi neki razgovor koji će ih iznenaditi. Uskoro će o tebi govoriti kao o onoj koja "lijepa i … pametna"!


Usidjelica

Ako si…
… uvijek bez dečka. Tebi se do sada, eto, nije dogodilo da upoznaš pravoga dečka s kojim bi započela ljubavnu vezu i neprestano jadikuješ zbog toga.

Kako te vide dečki?
Kad se zaljubiš u nekoga, doimaš se prenapadnom i svi misle da si opsjednuta jer svoj objekt požude ne puštaš na mira ni jedne jedine sekunde! A sve zbog straha da opet ne ostaneš sama.

Kako ih razuvjeriti?
Moraš promijeniti taktiku i prestati se iz očaja bacati dečkima oko vrata. Postani pomalo tajanstvena, nauči dati do znanja nekomu da ti se sviđa i istodobno izmamiti radoznalost. Igra mačke i miša uvijek pali, stoga kreni u akciju i rezultati će te iznenaditi.