Kako da misli na tebe dan i noć?!

foto: Fotolia

Možeš ga osvojiti!

Pronađi svoj X faktor/ Kako da misli na tebe dan i noć?!

Znaš one cure koje su uvijek omiljene u muškom društvu i za kojima uzdišu dečki na svakome koraku? E, pa, vrijeme je da i ti postaneš jedna od njih… Jesi li sigurna da već dobro znaš na što dečki padaju i kako ih možeš oboriti s nogu? Ok, vjerojatno si naučila neke osnove zavođenja, poput činjenice da dečki ne vole previše šminke na curama, da im se sviđaju prirodne i opuštene cure, bla bla… No pokušali smo doznati još neke fore koje današnje dečke ostavljaju bez daha. Evo koje smo nove flert-trikove naučili i, eto, smiješ ih ukrasti… nema na čemu!

Budi kraljica SMS-ova! Kad dobiješ sms-poruku od dečka koji ti se sviđa, sigurno ne možeš dočekati da mu odgovoriš i napišeš nešto slatko i neodoljivo… No pokušaj se suzdržati. Optimalno je čekati dvadesetak minuta prije nego što mu pošalješ sms. No nakon što ga pustiš da toliko čeka, svoj sms obavezno završi smajlićem. Tako da ni sam više neće biti siguran jesi li zainteresirana ili nisi. I to će ga natjerati da još više misli na tebe. Cool…

Fotolia 93108693 Subscription XXL

Ne dijeli svoj broj, traži njegov! Želiš li izbjeći ono preznojavanje dok čekaš da te nazove dečko kojem si na tulumu dala svoj broj mobitela, jednostavno okreni ploču. Umjesto da daješ svoj broj, jednostavno zatraži njegov. Tako ćeš ti imati kontrolu i moći ćeš ga nazvati kad tebi odgovora. I opet, nemoj da to bude prebrzo. Bolje je pričekati neko vrijeme, neka se malo on prži na vatrici… Što dulje budeš čekala, to će on više žudjeti za tvojim pozivom. Neka i dečki malo osjete kako je to kad svaki čas pogledavaš u mobitel u nadi da će se pojaviti taj toliko važan sms ili poziv… 

Natjeraj ga da misli na poljubac! Neke cure, u želji da osvoje dečka koji im se sviđa, znaju pretjerati pa misle da je fora kad lamataju kosom oko njega i kad se slinavo oblizuju u njegovoj blizini. No to ga može preplašiti pa će vjerojatno pobjeći glavom bez obzira. Najbolje je dečka gledati u oči dok razgovaraš s njim. Tako mu pokazuješ da te zanima ono što govori. No onda u sekundi naglo skreni pogled s njegovih očiju na njegova usta. Neka to traje samo pola sekunde… bit će dovoljno da odmah pomisli na poljubac s tobom!

Zapamti što ti govori! Čak i ako si na tulumu na kojem je gomila ljudi i ako čavrljaš s njih petero odjednom, potrudi se zapamtiti što govori dečko koji ti se sviđa. Zatim, kad se nakon nekoliko dana sretnete ili naletiš na njega u kvartu, spomeni mu nešto od toga što si čula. Na primjer, ako je na tulumu spominjao nogometnu utakmicu koju igra za nekoliko dana, pitaj ga kako je prošlo… bit će iznenađen i osjećat će se važno i posebno. A to je, naravno, veeeliki plus za tebe!

Smij se sama sebi! Dečki vole cure koje se ne boje pokazati smisao za humor, koje se znaju nasmijati na vlastiti račun i kojima nije neugodno katkad napraviti budalu od sebe radi dobre atmosfere u društvu. Dakle, kad ti se dogodi neki neugodnjak, nemoj pokriti lice dlanovima i pobjeći u WC. Napravi od toga najveću foru na svijetu i natjeraj cijelo društvo u smijeh. Ispast ćeš faca pred svima, a svi vole biti u društvu veseljaka… Osim toga, na taj ćeš način pokazati i njemu da se ne treba živcirati zbog nekih sitnica koje ga muče. Cure, koje ne shvaćaju život preozbiljno, uvijek su poželjnije društvo od onih koje zbog svega rade dramu!