Otkrij kakva te školska godina očekuje!

Foto: Fotolia

Saznaj što je zapisano za tvoj horoskopski znak...

Što kažu zvijezde?/ Otkrij kakva te školska godina očekuje!

Nekima će ove školske godine ići sve lako, a neki će morati dvostruko više učiti za dobre ocjene. Evo što kažu zvijezde kakva te školska godina očekuje...

 

 

OVAN

Škola i život: Prštat ćeš energijom, a koncentracija će ti biti savršena. Za to je zaslužan Mars. Zadaj si ciljeve i organiziraj se. Ukoliko ćeš se toga pridržavati, ocjene će ti biti izvrsne.

Ljubav i prijateljstvo: Pojavit će se neke osobe iz tvoje prošlosti. Pomirenje s bivšim možda zvuči dobro, no ne brzaj dok god ne budeš sigurna u svoje osjećaje.

Magična riječ: Koncentracija!

 

BIK

Škola i život: Teže češ se koncentrirati i učenje ti ovo godine neće baš ići lako, iako je tvoja glavna osobina odlučnost. Morat ćeš se boriti za dobre ocjene. Zato se radije fokusiraj na jedan predmet (ove godine lakše će ti ići jezici), to će ti pomoći da izguraš.

Ljubav i prijateljstvo: Bikovima se ove jeseni smiješi sreća u ljubavi. Pripremi se na buran društveni život, bit ćeš jako, jako zauzeta!

Magična riječ: Borba!

 

BLIZANCI

Škola i život: U školsku godinu ući ćeš puna energije i trebat će ti puno fizičke aktivnosti. Usmjeri se na tjelesni ili neku sportsku aktivnost, rezulati će biti savršeni!

Ljubav i prijateljstvo: Možda si već primijetila: u posljednje vrijeme više si kućni tip. Uživat ćeš u druženjima kod kuće, pa pozovi ekipu kod sebe.

Magična riječ: Energija!

 

 

RAK

Škola i život: Zvijezde kažu da se trebaš "osigurati": započni godinu dobrom organizacijom i bilješkama. Kad dođe proljeće, lijepo te vrijeme neće ometati. Tvoj najveći neprijatelj bit će neorganiziranost, zato budi spremna.

Ljubav i prijateljstvo: Ove jeseni bit ćeš izrazito komunikativna. Najbolje je vrijeme da priđeš svojoj simpi, bit će očaran.

Magična riječ: Ljepota!

 

LAV

Škola i život: Honorarni poslić mogao bi ti donijeti dobru zaradu. Zvijezde kažu da će lavovi ove godine imati dosta privatnih problema, zbog kojih će ti u školi teže ići pa te čeka naporan rad.

Ljubav i prijateljstvo: Netko u tvojoj blizini lukavo će te navesti da ga primjetiš. Ako si u vezi, dogodit će se nešto zbog ćeš je morati dobro preispitati.

Magična riječ: Novac!

 

DJEVICA

Škola i život: Djevice jedva čekaju početak nove školske godine, ne samo zbog rođendana. Savjet: opremi se novim školskim, modnim dodacima za dobar početak (svijetle boje tvoj su adut), zablistat ćeš.

Ljubav i prijateljstvo: Sukobe s kolegama iz razreda nemoj uzimati k srcu. Imat ćeš prilike upoznati nove ljude, a mogla bi uživati u volontiranju, posebno s djecom.

Magična riječ: Rođendan!

 

 

Lavovi će imati puno privatnih problema, a jarci će se ozbiljno zaljubiti...

Fotolia 118546448 Subscription XXL

 

 

VAGA

Škola i život: Mir i tišina tvoj su ključ uspjeha ove godine uspjeh u školskim predmetima. Mirna noć, tišina knjižnice, samoća uz dobru glazbu...  Za dobar rezultat zaboravi na grupno učenje!

Ljubav i prijateljstvo: Riješi se negativnih ljudi, tračeva, bivših... Vrijeme je za novo. I bolje. Jedna dobra prijateljica sasvim je dovoljna. Kad se riješiš svih luzera, mogla bi naći pravu ljubav.

Magična riječ: Peace!

 

 

ŠKORPION

Škola i život: Ove školske godine zvijezde te potiču na promjene i planove za budućnost, pa je sada savršeno vrijeme za nove hobije, novi sport, nove predmete... Bit će uzbudljivo i uspješno.

Ljubav i prijateljstvo: Dvije stvari te očekuju: netko iz tvoje prošlosti postat će nešto više i očekuje te nova ljubav. Plus, prijatelj će trebati tvoju pomoć, no pazi da  ne zaboraviš svoje obveze.

Magična riječ: Promjena!

 

STRIJELAC

Škola i život: Tvoj trud ove školske godine konačno će se isplatiti. Predsjednica razreda, vođa školskog projekta, tima... Čekaju te važne stvari. A tvoj stil bit će očaravajući. Bravo, curo!

Ljubav i prijateljstvo: Obveza? Što je to? Toliko ćeš uživati u društvenom životu da ćeš zaboraviti na ljubav. Pozivat će te na tulume, nećeš znati na koji ćeš prvo.

Magična riječ: Veličanstveno!

 

 

JARAC

Škola i život: Ove školske godine mogla bi se smrtno zaljubiti (jarac si, uspjeh je ključna riječ:-)). Ukoliko imaš slobodnog vremena nakon škole, razmisli o volontiranju. Isplati se imati dobru karmu.

Ljubav i prijateljstvo: Čeka te puno novih prijateljstava, i to iz drugih škola. Bit ćeš zauzeta pa neće biti  lako posvetiti se ljubav, no ukoliko ti je stalo potrudi se.

Magična riječ: Pobjeda!

 

VODENJAK

Škola i život: Uvijek u svom svijetu, ali tvoja kreativnost i brzo razmišljanje rezultirat će visokim ocjenama iz svih predmeta. Tvoj stil je drukčiji, nosi ga ponosno, bit ćeš prava Instagram zvijezda.

Ljubav i prijateljstvo: Oooh. Jedna osoba koju poznaješ doslovno iz vrtića napravit će prvi korak. Uživaj...

Magična riječ: Ljubav!

 

RIBE

Škola i život: Dok svi čupaju snagu za novu školsku godinu, ti je jedva čekaš. Ove godine sebi si zadala visoke ciljeve (možda upisati školu iz snova), no sve će ti ići lako.

Ljubav i prijateljstvo: Znaš onu osobu koja je uvijek prijateljski raspoložena, a niste si posebno bliski? Zaljubljen je u tebe. I to ćeš uskoro saznati, pa ako ti se sviđa, prepusti se.

Magična riječ: Unutarnja snaga!

 


Save