Hoće li biti dobar prema tebi?

foto: Fotolia

Pričekaj malo... prije negoli se prepustiš osjećajima

Ti&On/ Hoće li biti dobar prema tebi?

Ne poznajete se baš dobro, ali eto… zaljubila si se i sad ste cura i dečko. No hoće li on biti dobar u vezi s tobom? Odgovori na ova tri pitanja i znat ćeš…

Što osjeća? Ne bi trebala nagađati što tvoj dečko osjeća prema tebi. Ako ti jedan dan dijeli komplimente, a već idući je dan potpuno hladan prema tebi, to nije dobar znak. Tvoj bi ti dečko, ako te voli, trebao sasvim jasno dati do znanja da mu se sviđaš. Ne mora ti neprestano to govoriti, ali to bi moralo biti vidljivo iz njegova ponašanja.

Kakva je njegova ekipa? Dečki se uvijek druže s onim dečkima s kojima dijele neke interese i s kojima se dobro slažu - sasvim logično. Zato malo bolje promotri to društvo. Ako te neki njegov frend vrijeđa ili se ružno ponaša prema tebi, velika je vjerojatnost da ni tvoj odabranik nije baš najpristojnije stvorenje na svijetu!

Koliko ima bivših cura? Ako je popis njegovih bivših cura podulji ili ako su sve njegove veze završile nekom gadnom svađom, vjerojatno je tip dečka koji voli loviti. No očito se brzo i zasiti pa mu svaka cura dosadi u rekordnom vremenu. Ako ti se to ne sviđa i ako ne želiš uskoro biti samo još jedno ime na njegovu popisu, radije odmah prekini!