Doznaj sve tajne savršene ljubavi!

Foto: Shutterstock

Ljubav bez greške/ Doznaj sve tajne savršene ljubavi!

 

Kako bi bilo super kad bi već sada mogla upoznati dečka koji bi te razumio, nekoga s kime bi mogla opušteno sjediti na kauču, ne raditi baš ništa, a opet se osjećati kao da si na vrhu svijeta! Da… to je ona vrsta ljubavi kakvu svi zaslužujemo, ali je nažalost rijetki pronađu! I ti možeš upecati svog savršenog dečka. Upamti, pa isprobaj!


* Ne razmišljaj o tome da moraš naći dečka!
To si već vjerojatno čula više puta, ali stvarno funkcionira: kad se potrudiš da ti sve drugo u životu funkcionira kako treba, stvari se nekako poslože same od sebe. Pokušaj se dobro zabavljati i odraditi svaki posao koji imaš najbolje što možeš. Druži se sa svima pomalo jer nikad ne znaš gdje se krije tvoj savršeni princ. Ljubav se često rodi sama od sebe, i to kad je najmanje očekujemo!

* Ponašaj se prema njemu kao prema najboljem prijatelju!
Sa svojim prijateljicama imaš blizak i čvrst odnos zato što se zajedno zabavljate, vjerujete jedna drugoj, podržavate se međusobno i zajedno proživljavate sve sretne i tužne trenutke. Upravo tako bi trebala izgledati i ljubavna veza.

* Nauči popustiti i raditi kompromise!
Nikada si ne smiješ dopustiti da zbog dečka mijenjaš svoju osobnost. No isto tako, ne smiješ pokušavati promijeniti ni njega! Svatko mora ostati svoj, ali morate se znati oko svega dogovoriti. To znači da ti katkad moraš pristati na akcijski triler, a on će povremeno morati s tobom pogledati ljubavnu komediju. Kompromisi su dio svakog odnosa, pa tako i ljubavnog.

* Pametno iskoristi svoj solo-status!
U svakoj se vezi može dogoditi da nešto pođe po zlu pa nastupi prekid. To ne mora značiti da je taj prekid konačan, mnogi se parovi nakon što neko vrijeme provedu odvojeno, ponovno pomire i nastave svoju vezu. No to vrijeme, kad si solo, ne bi trebala provesti u razmišljanju kako da ponovno osvojiš svog dragog, već bi to trebala biti tvoja prilika da sama shvatiš je li ti bolje s njim u vezi ili kad si solo.


Kako ćeš znati da je to prava ljubav?

Vaša je veza savršena ako…
… si zadovoljna svojim cjelokupnim životom, a dečko je samo šlag na finoj torti!
… on izvlači ono najbolje iz tebe, što definitivno ne uključuje ljubomoru, svadljivost i nervozu.
… jedno drugome u potpunosti vjerujete. Kad niste zajedno, zabavljaš se, umjesto da razbijaš glavu što on radi.
… s njim možeš razgovarati o svemu, čak i o teškim temama i on je uvijek uz tebe.
… u tvom životu ima i drugih sadržaja. On te podržava u tome da se družiš i s drugim ljudima.
… voliš i prihvaćaš njegove mane i ne želiš ih promijeniti!Prebrzo preozbiljno?
Neki parovi prebrzo ulete u “ozbiljnu” vezu. Evo kako ćeš znati juriš li brže nego što bi trebala…

Osjećaš pritisak okoline
Sve cure iz tvog razreda imaju dečke, pa bi nekako bilo logično da i ti nađeš nekoga. No ako ćeš s nekim dečkom biti samo zato kako ne bi bila jedina solerica u društvu, nećeš biti sretna.

Prolaziš kroz teško razdoblje
Ako si u nekim obiteljskim problemima, ako imaš neku frku u školi ili si se posvađala s prijateljicom, može ti se činiti da ti je dečko jedini oslonac u životu pa svojoj vezi pridaješ više važnosti nego što možda zaslužuje.

On te nagovara na korak dalje
Ako se s dečkom ne poznaješ još dovoljno dobro, a on te nagovara na više intimnosti, nemoj sama sebe uvjeravati da ste u “ozbiljnoj” vezi samo kako bi imala razloga popustiti njegovim zahtjevima.