Doznaj je li on dovoljno dobar za tebe!

foto: Fotolia

Po nekim znakovima možeš skužiti je li on baš za tebe...

Tajne srca/ Doznaj je li on dovoljno dobar za tebe!

Poludjela si za njegovim plavim očima, no ispunjava li on baš sva tvoja očekivanja? Evo kako ćeš znati jesi li ulovila princa ili žabu…

*Oboje se vozite busom doma iz škole, užasna je gužva, no kad na idućoj stanici uđe starija gospođa, on se odmah diže sa svog mjesta i ponudi joj  sjedalo. Tko je rekao da su kavaliri izumrla vrsta? 

*Za ručka u školskoj blagovaonici izbije tučnjava između dvije grupice dečki. On ne pokušava uskočiti i razbiti nekome glavu, već prihvati ulogu mirotvorca. Dečko koji ne koristi prvu priliku da bude agresivan? To nam je big, big lajk!

*Na vašem prvom spoju primijetila si da je odjenuo sasvim nove traperice i da se oko frizure potrudio više nego inače kako bi na tebe ostavio što bolji dojam. I baš mu je uspjelo!

*Njegov se mlađi brat obožava družiti s njim, smatra ga uzorom i oponaša ga u svemu. To je definitivno dobar znak, a još je bolji ako on svome malom braci rado ispunjava želje! To znači da mu je obitelj jako važna!

*Poslao ti je preslatku sms-poruku kad to uopće nisi očekivala. I samo ti je htio reći da misli na tebe! Kako slaaatko!

*Ušla si s njim u žustru raspravu o nekoj temi i ni jedno od vas ne popušta. Toliko te naživcirao da si mu rekla nešto ružno! On ti je, naravno, prigovorio zbog toga i upozorio te da neće trpjeti tvoje frustracije! Dakle, tvoj dečko se ne boji boriti za svoje mišljenje i bez straha ti ukazuje na tvoju pogrešku! Stvarno si sretnica!

*Nije mu neugodno pred svojom ekipom pokazati da mu je stalo do tebe: bez problema će te zagrliti, uhvatiti za ruku, čak i kratko cmoknuti. Naravno, bez pretjeranog ljubakanja u društvu.

*Tvoj se dečko voli družiti sa svojom ekipom, ali nije totalno pod njihovim utjecajem. Ako ga pozovu van, a on se već ranije dogovorio s tobom, to im bez problema kaže, bez straha da će u njihovim očima ispasti – papak!

*Kad mu kažeš da se ovaj vikend moraš malo družiti s frendicama, on ne digne nos nabijajući ti grižnju savjesti, već ti i predloži kamo biste mogle otići i koji novi film u kinu pogledati! Zar ima i takvih?

*Kad si s njim, ne osjećaš onaj pritisak da uvijek moraš biti dotjerana, sa savršenom frizurom ili najboljeg raspoloženja. Dočeka te velikim zagrljajem i kad mu se na vratima pojaviš u staroj trenirci i kose podignute u neuredan rep, kao da si tek ustala iz kreveta! Neprocjenjivo!

Fotolia 144542073 Subscription XL

*Nije opsjednut svojom popularnošću i ne treba mu 765 prijatelja na Facebooku. Zapravo na Fejsu je samo kad želi s ekipom podijeliti neki smiješan video ili kad kontaktira sa svojim prijateljima koji žive u inozemstvu!

*Ako ti u društvu ispričaš vic kojem se nitko ne smije, on će ipak pucati od smijeha samo kako se ne bi osjećala kao budala. E, to je prava ljubav!