Budi savršena ljubilica!

foto:Fotolia

Zapamtit će te po poljupcima!

Kissy kiss!/ Budi savršena ljubilica!

Želiš li ga najterati da satima misli na tebe čak i kad niste zajedno, to možeš samo na jedan način - savršenim poljupcem. Evo kako da svaki dodir tvojih usana postane nezaboravan... 

U početku je lagan i nježan, kasnije čvršći i pun strasti, od njega ti treperi cijelo tijelo i srce ti želi iskočiti iz grudi. Da, upravo je takav savršeni poljubac. Čak i one koji nisu neke romantične duše, čarolija pravog poljupca u trenu ostavlja bez daha… Jer u tome slatkom trenutku svijet zaista stane, a jedino što postoji su tvoje i njegove usne.

Mala škola ljubljenja

Kad njegove oči poprime onaj padam-u-trans pogled i kad razgovor zamre, a lica vam se počnu približavati - evo što treba činiti…

Što trebaju raditi OČI

Za početnike

Gledaj ga u oči sve dok vam se usne ne spoje, tako ćeš doprinijeti još većem uzbuđenju. Ako ti je teško i nelagodno gledati ga ravno u oči, zagledaj se u točku između njegovih očiju. On neće moći primijetiti razliku!

Za iskusne

Neka ti oči budu stalno otvorene. Gledanje za vrijeme ljubljenja označava intimnu povezanost i čini vezu još čvršćom. Jaaako seksi!

 

Fotolia 68544330 Subscription XXL

Što trebaju raditi USNE

Za početnike

Kad ti se on skroz približi, nagni glavu sasvim malo udesno, lagano razdvoji usnice i pokušaj njima nježno uhvatiti njegovu donju usnu, malo je stisni, a zatim zatvori usne dok se povlačiš natrag.

Za iskusne

Pokušaj mu ljubiti kuteve usana ili gornju usnu. Takvim manje uobičajenim ljubljenjem daješ mu do znanja da si opuštena i da uživaš, a to će i njega učiniti spremnijim na pustolovine.

 

Što treba raditi JEZIK

Za početnike

Ništa! Početnički su poljupci kratki, a jezik tu nema što raditi. No čim vaši poljupci postanu malo snažniji, možeš uključiti jezik: za početak prijeđi jezikom preko njegove donje usne - time ćeš ga pomalo izazivati i natjerati ga da poželi još.

Za iskusne

Zamisli da vrhom jezika pišeš slovo T, a on neka učini isto. Ako primijetiš da on radi nešto drugo, pokušaj ga pratiti. Važno je da uskladite ritam.

Što trebaju raditi RUKE

Za početnike

Uhvati ga za ruke i isrepleti svoje prste s njegovima. To je slatka gesta, a spriječit će ga da luta rukama uokolo te ga natjerati da se usredotoči na usne!

Za iskusne

Uhvati ga rukom za stražnji dio vrata i lagano mu prođi prstima kroz kosu. Dečki to obožavaju jer je to osjetljivo mjesto, a rijetko ga kada imaju prilike osjetiti. Trnci su zajamčeni!