Ako ga želiš osvojiti...

foto: Fotolia

On može biti samo tvoj!

Ovo nisi znala/ Ako ga želiš osvojiti...

Zaboravi sve stare savjete, ONE koje si dosad čula: evo kako razmišljaju današnji dečki i kojim ćeš ih potezima definitivno osvojiti... 

Pošlji mu SMS nakon spoja!

Oduvijek se mislilo da je dečkova dužnost da se javi nakon spoja. Ako ste razmijenili brojeve telefona, to ne znači da baš on mora biti taj koji će povući prvi potez. Cura kojoj se ne da čekati dva ili tri dana pa sama nazove ili pošalje neki slatki SMS definitivno je pametna! Jer nova istraživanja kažu: ako mu se sviđaš, on ŽELI da ga nazoveš! 

Ponašaj se jednako svaki dan!

Dečki općenito vole spontane i opuštene cure, ali određena doza emotivne stabilnosti nije naodmet. Definitivno mu se neće svidjeti ako ga u jednom danu nazoveš pet puta, a onda ga sljedeća tri dana totalno ignoriraš i ne uzvraćaš pozive. Nekad se mislilo da je to zabavno i da čini curu nepredvidivom, ali današnjim se dečkima to ne sviđa. Žele uza se curu na koju se mogu osloniti. 

Ne budi previše cool!

Ponašaš li se previše zainteresirano, to može biti pomalo odbojno, pogotovo ako si tek upoznala dečka. No dečki se zapravo vole osjećati kao važan dio života svoje cure. Daš li mu povremeno do znanja da bi radije bila s njim nego s frendicama i podsjetiš li ga u nekim trenucima da ne možeš skinuti ruke s njega – to će mu se jako svidjeti.