10 razloga zašto je bolje imati frendicu nego dečka...

Foto: Shutterstock

Slažeš li se:-)?

Bolje BFF nego BF! / 10 razloga zašto je bolje imati frendicu nego dečka...

Dečki su cool, svaka im čast, no u mnogim je situacijama puuuno bolje ako je uz tebe Ona nego On! Evo koje su to…

1. Ne moraš pamtiti nikakve godišnjice! I to je poprilično olakšavajuća okolonst: ako zaboraviš datum kad ste se upoznale ili kad ste prvi put zajedno izašle na tulum ili bilo što slično… nikome ništa! A ako nema godišnjica, nema ni poklona - no to uopće nije loše! Naime, obje ćete nešto uštedjeti pa si možete priuštiti neki blagdanski shopping, slastičarnicu ili kino! Jupi!

2. Njoj se nikada ne moraš opravdavati zbog svoje ljubavi prema Shawnu Mendesu ili Marcusu &Martinusu. Njoj je posve jasno da je više nego normalno vrištati ispred njihovih postera ili plakati na scene iz njihovih spotova… Jer, ona radi isto što i ti i ne vidi u tome ništa neobično.

3. Ako s njom odeš u kupovinu i isprobaš hlače koje ti ne stoje baš najbolje, ona ti sigurno neće lagati samo da što prije izađete iz dućana. Njoj nije teško satima ti dodavati veće hlače, uže majice ili košulje u drugoj boji… I ako u tim hlačama izgledaš debelo, ona će ti to dati do znaja: ali ne bezobrazno, da ti ubije raspoloženje, već iskreno i dobronamjerno. A to se traži!

4. Kad je o vašem prijateljstvu riječ, nema nikakvih nedoumica. Točno znaš u kakvom ste donosu i nikad se ne dogodi da te nakon druženja s njom muče pitanja poput "Kamo ovo ide?", "Jesam li se izblamirala?", "Hoće li me ponovno nazvati?" i slične dileme koje ti se vrzmaju u glavi kad su u pitanju dečki.

5. Tvoja je najbolja prijateljica uvijek tu za tebe - što znači da je u kriznim situacijama uvijek u stanju pružiti “prvu pomoć”. Dakle, ako si ti kojim slučajem zaboravila uložak, gumicu za kosu, sjajilo za usne… ona to u svojoj torbici sigurno ima i rado će ti uskočiti!

6. Njoj nije važno koliko drigih prijateljica osim nje imaš na Snapu i koje sve pratiš na Instagramu. I nikad ti neće prigovarati što s drugim curama češće komuniciraš ili da si nečiju fotku komentirala ljepše nego njezinu.

7. Ako ti se svidi njezina nova majica, suknja ili šal, to bez ikakvih problema možeš posuditi kad god ti padne na pamet. Isto tako, i ti nju možeš razveseliti nekom svojom odjećom za koju znaš da joj se sviđa. Razmjena odjeće je tako cool povlastica među prijateljicama - to je kao da svaka ima dva ormara umjesto jednoga!

8. Ona će uvijek biti puna razumijevanja ako se nakon posjeta frizerki vratiš kao čudovište jer ona u potpunosti razumije da to JEST katastrofa stoljeća. I neće te tješiti glupavim frazama poput: "Pa i nije tako loše", "Nema veze, kosa brzo raste" jer zna da to nije ama baš nikava utjeha. Radije će s tobom sočno ogovarati tu glupu i nesposobnu frizerku!

9. Kad si s njom na kavi, kolačima, u kinu ili bilo gdje drugdje gdje trebate potrošiti neki novac, nikad nema dileme oko toga tko bi trebao platiti. Uvijek se otvoreno dogovorite ili se već podrazumijeva da uvijek dijelite trošak popola. Dakle, bez neugodnosti koje se često javljaju na spojevima s dečkima!

10. Kad se dogovorite da večer provedete kod tebe ili kod nje doma, ona te definitvno neće siliti da cijelu večer provedeš gledajući Ligu prvaka, igrajući FIFU na PlayStationu ili u nekoj sličnoj, do bola dosadnoj aktivnosti. S njom ćeš večer provesti lakirajući nokte i tračajući o zgodnim osmašima… Zakon!