15 dokaza da mu se sviđaš!

Foto: Fotolia

Ako nešto od ovoga radi, ne moraš više razbijati glavicu...

Što dečki rade kad su zaljubljeni/ 15 dokaza da mu se sviđaš!

Što on misli o meni? Sviđam li mu se? Imam li šanse kod njega? OK, to su već tri pitanja, ali sva se svode na jedno te isto: što se krije u njegovoj glavi, odnosno srcu, i imaš li ti s tim ikakve veze? I njima je ljubav važna, i zapravo su poput cura, teško da će to baš tako javno priznati, ali ovo je 15 sigurnih znakova da te definitivno gleda "onako"… Pa ako radi nešto od ovoga, možeš sama sebi dati pet!

 

1. Uključuje te u svoje planove
Već se više puta dogodilo da je isplanirao neki zajednički izlazak? Super, to je dobar znak. Ako ne okoliša i otvoreno ti kaže da za vikend planira neki grupni izlazak, i da bi volio da se i ti pojaviš. Znači da voli biti u tvojoj blizini i da mu nije problem to reći.

 

2. Stalno ti šalje poruke
On nije od onih čiju poruku moraš čekati pet dana. S njim se dopisuješ gotovo jednako često kao i sa svojim frendicama? Odličan znak.

 

3. Odgovara ti punim rečenicama
Umjesto "da" i "ne", ovaj dečko zna složiti proširenu jednostavnu rečenicu. S njim uvijek možeš lijepo razgovarati. Ponekad ga čak ne možeš zaustaviti koliko govori…

 

4. Poziva te na obiteljska druženja
OK, možda ne baš na sestrino vjenčanje ili božićnu večeru - to je ipak za najbližu obitelj. Ali tulum kod njega doma, na kojem su i njegova braća, ili njegov rođendan, prilike su u kojima upoznaješ važne ljude u njegovu životu. A to definitivno nešto znači…

 

5. Ponekad te iznenadi poklonom
Nekad davno si mu spomenula koja ti je omiljena čokoladica pa ti je u školi darovao baš nju? Opa, znači da pamti sve o tebi! I nije mu neugodno darovati ti nešto iz čista mira, ne boji se onih čudnih pogleda svih oko vas...

 

6. Tagira te na svojim fotkama
Ako na svoj profil stavi neki post (pjesmu ili fotku) na kojem te tagira i napiše: "Ovo me podsjeća na tebe"… to je definitivno dokaz da mu se sviđaš i da je ponosan što imate nešto zajedničko.

 

7. Ne ignorira te u društvu
Znaš ono kad je dečko super pristojan kad ste solo, ali čim se pojave njegovi frendovi, pretvori se u bezobraznika? Ako tvoj dečko nije takav i brine se da se i u društvu njegovih prijatelja osjećaš posebno, to je znak da mu je stalo do tvojih osjećaja.

 

i love you love you love ya luv you luv ya

 

 

 

8. Svađa se s tobom
Mislimo na situacije kad je o nekoj temi voljan raspravljati s tobom, kad te pušta da izneseš svoje mišljenje i kad mu je stalo do toga da dobije tvoj blagoslov oko neke svoje tvrdnje.

 

9. Povjerava ti se
Pričao ti je o tome koji su mu ciljevi u životu, čega se boji, kako zamišlja svoju budućnost… Važno mu je što ti misliš o tome i možda želi znati i nešto o tvojim planovima za budućnost.

 

10. Želi se družiti s tobom tijekom dana
Drugim riječima voli biti s tobom na mjestima gdje te može dobro vidjeti i gdje može normalno s tobom razgovarati jer želi čuti što imaš reći. Ako te on samo želi vidjeti navečer na nekom tulumu ili u mračnom disku, tada mu je važno samo kako izgledaš, čitaj - kako se ljubiš!

 

11. Fotka se s tobom
Zajedničke fotke uvijek su obećavajući znak. Posebno ako neku od njih objavi na svom fejsu ili instagramu. Bilo da je riječ o selfieju na kojem ste samo vas dvoje, ili o nekoj grupnoj fotki razreda… svejedno - važno da ste oboje u kadru!

 

12. Gleda te u oči
Dečki u tvojoj dobi znaju biti sramežljiiv, ali ako te on već sada gleda u oči, znači da je već prošao onu "čudnu" fazu i da je sasvim siguran u svoje osjećaje. Nemoj da ti bude neugodno - uzvrati mu pogled.

 

13. Prati te do kuće
Ako zajedno pješačite iz škole do kuće, on uvijek dođe do tvojih vrata kako bi se uvjerio da si sretno stigla kući, upecala si pravog kavalira. Ili, ako čeka s tobom na stanici da ti dođe bus, bez obzira na to što je njegov već stigao. To je definitivno dečko kojeg trebaš zadržati!

 

14. Ne zanimaju ga druge cure
Ima dosta frendica na Fejsu, ali samo tvoje fotke stalno lajka i komentira? Da, ti si definitivno cura koja mu je važnija od svih drugih!

 

15. Voli tvoje ludosti
Imaš neku blesavu naviku (na primjer, uvijek jedeš čokoladu zajedno sa slanim štapićima) na koju svi drugi okreću očima (uključujući tvoju BFF), ali on smatra da je to nešto najslađe na svijetu? Ne traži dalje, našla si pravu ljubav!