12. znakova da je tvoj prijatelj ustvari zaljubljen u tebe...

Foto: Fotolia

Hm, on je super, ali...zašto me tako čudno gleda?

Postalo je čudno?/ 12. znakova da je tvoj prijatelj ustvari zaljubljen u tebe...

Možda sumnjaš već dugo ili ti se lampica tek sad upalila, no kad jednom shvatiš da ti tvoj frend i nije baš samo to, sve se mijenja. Zaljubljen je u tebe? Nisi još sigurna? To je trenutak kad bi sve moglo postati jako čudno ili trenutak kad vas dvoje postajete savršen par.... Provjeri!

 

1. Na tvoje poruke odgovara odmah ili mu treba doslovno 100 godina. Hm, ako si mu samo prijateljica, odgovor slijedi u normalnom roku. Ali ako mu se sviđaš, poruka stiže nakon tvoje u 0000.1 sekundi ili razmišlja kojih 6 sati da bi ti odgovorio... Kratko. Jer, nije to ništa, on je cool :-).

2. Šalje ti puno više zahtjeva, komentira, lajka, tagira te... nego ti njega. Često prvi započinje razgovor, koji zahtijeva dužu raspravu.

3. Često te pita tko ti se svđa. I to većinom na chatu... Rijetko u stvarnom životu.

4. Ali sam inzistira da se njemu nitko trenutno ne sviđa. (Jer mu se sviđaš jedino ti.)

5. Nikad mu se ne sviđa tvoj simpa. Ili tvoj dečko. Nitko nije dovoljno dobra za tebe i vidjet ćeš, kad spomeneš ime te osobe, bit će jako, jako neugodno. Jer, jedino je on pravi za tebe.  "Treat You Better" Shawna Mendesa njegov je život.

6. Često te zove na druženje izvan npr. škole, vaših zajedničkih obveza... Ako se inače družite u društvu drugih i najednom te pozove da nekamo odete samo ti i on, ding dong! U grupi se za tvoju naklonost mora natjecati, no ako želi provesti sam s tobom vrijeme... znači da je u pitanju puuuno više od prijateljstva.

7. Daje ti divne komplimente. Npr. razgovarate o nečemu trećem, a on odjednom uleti sa npr. "kosa ti super miriši"... A onda to više i ne spomene. Jednostavno, izleti mu.

8. Uvijek nalazi izgovor da te dodirne, zagrli... O.K., nekad je to ljubazna gesta, no želja za čestim dodirom puno je više od toga.

9. Često vas pitaju što je s vama. Jeste li zajedno? Ili čak odmah pretpostave da ste sladak par.

10. Pita te, npr. bi li otišla s njim nekamo jednom, nasamo. Negdje gdje idu, recimo, većinom zaljubljeni. Pita, npr. kroz šalu: "ako ja neću imati s kime iili nećeš ti imati s kime otići, bi li išla sa mnom u kino...". Zapravo, promatra tvoju reakciju.

11. Često se fotkate zajedno... Dobro, to i nije neki znak, no ako te još i zagrli pa to poslije ponosno objavi... sve ti je jasno.

12. Radi lijepe stvari za tebe. Prati te kući, nudi pomoć oko učenja, kupuje npr. sladoled...Čekaj malo, kupuje ti sladoled, kupuje ti sok, kavu? Vi ste već bili na spoju?