OK! (VELJAČA 301)
Trk po svoj primjerak OK!-a!

Novi OK! na kioscima/ OK! (VELJAČA 301)

Hej, hej, stigao je novi OK! 

Znamo, znamo, jedva ste čekali novi primjerak OK!-a... I doista smo se trudili iznenaditi vas! Smišljali smo i smišljali, i pred vas stavili jedan malo drukčiji OK! Pa, moramo priznati, nama se sviđa, zapravo, oduševljeni smo kako izgleda. No, osim izgleda, donosimo vam i zanimljive priče o poznatima, svakakve škakljive temice koje će privući baš svakoga.

U Zoomu smo malčice pročavrljali o Emmi Stone, Cameronu Dallasu, bendu New District, Belli Thorne...

Ed Sheeran nam se vraća na scenu, i to bolji nego ikad. Predstavljamo vam DJ-eve za kojima su baš svi poludjeli, otkrivamo kakve sve katastrofe mogu pogoditi slavne cure, prisjetili smo se prvih fotki koje su na Instagram postavile vaše omiljene zvijezde. Da, sigurno ste vidjeli da se jako šuška o Seleninu ljubavnom životu... pročitajte kakve vam pikanterije donosimo.

Muče vas razni problemi i želite pročitati nešto o vrućim svakodnevnim temama pa vam otkrivamo 7 najvećih flert pogrešaka i što se događa kad toootalno zeznete stvar... A ako ne možete spavati??? I tu imamo koju riječ za vas.

Izabrali smo kreaciju godine, naša je pobjednica Eva Mamić iz Zagreba, a modni atelje ELFS njezinu je maštariju pretvorio u stvarnost. Svaka čast, ekipa, bilo je super!

Donosimo vam i najnovije fashion trendove: zakrpe su in, roza i crna boja!

Posteri su pravo iznenađenje! A dar je savršen: SMILEY STICKERi!!! JeeeeJ!

Uživaj u novome OK!-u!