OK! travanj (303)
Stiglo je proljeće i novi OK!

Travanj/ OK! travanj (303)

Bok! Evo nas opet s novim brojem vašega omiljenoga OK!-a na kioscima.Pripremili smo vam svašta i nadamo se da ćemo vam uljepšati ovo proljeće.

Prvo, sigurno ćete se oduševiti posterima: Marcus&Martinus XXL (1.dio), Ivan Zak, Shawn Mendes, Emma Watson, Camilla Cabelo, The Weeknd, Dove Cameron, The Chainsmokers, Jorge Blanco, The Bing Bang Theory, Ariana Grande, Twenty One Pilots, Anđeli, Justin Bieber, Niall Horan, Cat poster i posteri s porukom.

U Zoomu ćeš doznati svakakve novosti o Emmi Watson, Alexu Aionou, o tome kako je izgledao prvi dejt GiGi i Zayna, ima nešto i o poznatim youtuberima, Ivan Zak kaže da luduje za kolačima, oh, da, otkrili smo i što su neke zvijezde radile dok nisu bile slavne i, naravno, uvijek možeš pročitati i koji filmovi trenutno igraju u kinima.

U Fashion mixu predstavljamo ti lude proljetne trendove, možda i ti za sebe pronađeš nešto zanimljivo... Većina vas se izjasnila da obožava Jacoba Sartoriusa pa, eto, možete i o njemu štogod pročitati, kao i o Dolan Twinsima, Miji Dimšić. 
Jeeej, izabrali smo i novu kolumnisticu. Zove se Drotea Marija Detelić i živi u Velikoj Gorici, sigurno ćete uživati u njezinim kolumnama.

Dobili ste i super dar, unicorn ogrlicu! Brzo svi po svoj primjerak OK!-a!