OK! Sport

Broj 2!/ OK! Sport

Dragi naši okejevci, stigao je novi OK! Sport (2. izdanje)!

A evo što te sve čeka u njemu! Mnoštvo tekstova o sportu i sportašima: počni uz TOP SPORT NEWS i SPORT SHOW, saznaj sve o slavnom klubu Barceloni, u SUPERTESTOVIMA provjeri svoje znanje o Ronaldu i Euru, u NOGOPORTETU "upoznaj" bolje Jamiea Vardyja, a tu su i NOGOMETNI YOUTUBE (Filmići svih vremena!), i saznaj u kakvoj su formi naši vatreni dečki za nastup na Euru!

Tu je i intervju s mladim Josipom Brekalom, zatim MALI NOGOMET (Futsal: Adrenalin u dvorani!), poslastica za gamere GAME ON! Auti & nogomet, pa Šašavi nogomet, Mala škola košarke,  NBA LEGENDA Kobe Bryant (Crna Mamba napušta parket!), zatim novosti u FORMULI 1, tj. Ludilo na kotačima!, ali i EXTREME SPORT (Ludo i opasno!), u INSTASTARSU saznaj što sve sportaši dijele s fanovima na Instagramu, i saznaj sve o slavnom Usainu Boltu ("Munja koja trči!")...

Saznaj što o skijaškim skokovima kaže Gospodar visina Peter Prevc, i doznaj sve o FC borbama ili borbama miješanog stila u UFC MANIJI!

SPORT & STYLE preporuča ti sportske majice, a u BE FIT nauči koje su najbolje vježbe zagrijavanja uz kondicijskog trenera...

Zabavi se uz OK! SPORT ALBUM, MOZGALICE i sportsku križaljku!

 

 

No to nije sve: netko od vas će osvojiti loptu Adidas Beau Jeu, a netko boravak u ljetnom kampu FC Barcelone!

Čeka te i 20 postera (Ronaldo, Messi, Modrić, Ćorić, Kokje, Džeko, BMX, Blanka Vlašić, L. James, Formula 1, marcelo, Neymar, Skydiving, Moto, Skate, Hr. reprezentacija, Nikola Vlašić, Verratti, Navas, Barcelona) i super privjesak - lopta! Požuri po svoj primjerak!

 

 

Privjesak za tebe!

lopta1

Posteri u OK! Sportu...

posteri