OK! Sport (br. 10)
Saznaj najnovije vijesti iz svijeta sporta!

Kolovoz/rujan/ OK! Sport (br. 10)

Ljubitelji sporta, na kioscima vas očekuje novi broj OK! Sporta (br. 10, kolovoz/rujan)! Uživajte u najnovijima vijestima iz svijeta sporta, saznajte kako je Neymar postao najskuplji nogometaš ikad, pročitajte detalje o nogometnoj zvijezdi Maxwellu i njegovim trofejima... Tu su i sve tajne Manchester Uniteda F. C., zatim lude izjave Zlatana Ibrahimovića...

Otkrijte koji su ludi nadimci poznatih nogometnih klubova, pročitajte što kaže Danijel Subašić i zašto mu je najdraže braniti za repku. Tu su i ekstremni sportovi, zatim detalji o košarkaškom prvenstvu koje dolazi (Eurobasket 2017), a i sve o mladom košarkašu Draganu Benderu. Volite li vaterpolo, pročitajte 10 stvari koje o tom sportu morate znati! I naravno,saznajte sve o zlatnoj Sandri Perković u njenom intervjuu!

Očekuju vas i sportske mozgalice, spooky sport, sport &style... Zidove možete ukrasiti ovim posterima: Leo Messi, Neymar Jr., James Rodriguez, Luis Suarez, David de Gea, Marko Pjaca, Bike, Marcelo, Anđelo Šetka, Climbing, Ronaldo, Marin Čilić, Manchester United, Usain Bolt!

 Tu su i vrijedne nagrade: Decathlon bon od 1000 kn i  kopačke Nike Hypervenom Phantom III. Požuri po svoj primjerak!