OK! sport
Brzo na kioske! Jer, novi broj OK! Sporta čeka samo tebe!

Broj 6/ OK! sport

Juuupi! Na kioske je došao novi OK! Sport! U novome broju svašta smo pripremili za vas, a osim raznih hot sportskih tema, darujemo vam i super cool neonske lopta-naljepnice koje možete lijepiti gdjegod poželite. 

U Top Sport News čitajte o tome kako izgleda kad slavni navijaju, iznenadit ćete se kako znaju biti vatreni. Doznat ćete štošta o otkačenoj i hrabroj Anni Gasser, koja na snowboardu čini prave ludorije i ostavlje sve bez daha. E, kako je kraj godine, predstavljamo vam (po našem izboru) naj nogometaše u 2016. No to nije sve, možete i vi glasati za svoga naj nogometaša i osvojiti super Nike kopačke. 

Naravno, pretresli smo sve zanimljivosti iz nogometnog svijeta pa možete pronaći detalje o Andreju Kramariću, Filipu Benkoviću, o Real Madridu, otkrivamo vam kako su se naši nogometaši snašli u bijelome svijetu... No bez navijača, ne bi nogometna priča bila potpuna pa smo vam predstavili i najluđe skupine navijače u nogometnom svijetu, neki su jako opasni, a neki su bezazleni veseljaci. Što mislite među koje spadaju naši vatreni navijači? Ako želite testirati svoje nogometno znanje, imamo i test o Zlatanu Ibrahimnoviću. A da se ne bismo bavili samo nogometom, zavirili smo i na rukometna igrališta pa smo objasnili nova pravila u ovome sportu, neka su nas oduševila, a neka baš i nisu. Što se tiče košarke, predstavljamo vam NBA ligu i Darija Šarića. Stipe Miočić priča o svome životu UFC-u. Naravno, zima je, vrijeme zimskih sportova pa moramo malo i o skijanju... ali i o modi. A za one koji ipak vole biti u foteljama, donosimo vam luduuu igricu Steep koja vas baca u svijet ekstremnog sporta.

No to još nije sve, tu su i posteri: Kalendar za 2017., CF Real Madrid, Mateo Kovačić, Edin Džeko, Ante Ćorić, Andrej Kramarić, Kevin Durant, Marin Čilić, Luis Suarez, Ivan Perišić, Dinamo, Ronaldo, Snowboard, Neymar&Messi, Skydiving, Xabi Alonso, Mario Mandžukić, Rijeka...

Uživaaaj u OK! Sportu! Sport je fun, iskoristi dan!