OK! Sport 22 kolovoz/rujan
Nemoj čekati, požuri po svoj primjerak!

OK! Sport 22 kolovoz/rujan

Dragi naši sportaši, novi broj OK! Sporta je na kioscima, nemojte propustiti svoj primjerak! Ante Rebić, Antoine Griezman, Arthuro Vidal, Nikola Vlašić, Brazi, USA, Marko Reus, Harry Maguire, Darijo Srna, mega poster Hrvatska viceprvaci svijeta ... samo su neki od 24 super postera koji vas očekuju!

Kao i uvijek, pripremili smo za vas puno novosti iz svijeta sporta: tu je nogometni portret Danija Olma koji će "Zauvijek biti Dinamovac", pa sve o portugalskom nogomentnom čudu (Joao Felix)... Provjerite i tko se od nogometnih legendi ovoga ljeta odlučio oprostiti od  nogometa, a donosimo vam i pogled u budućnosti: mlade igrače koji bi mogli obilježiti nekoliko godina svjetskog nogometa! 

Nismo zaboravili ni ostale sportove pa je tako tu i Formula 1 i Mick Schumacher koji kreće "Tatinim stopama prema vrhu", teniska zvijezda Cor Gauff, biljar, novosti iz sviieta košarke... Sigurni smo i da ćete se zabaviti uz super testove te provjeriti svoje znanje o Ronaldovoj karijeri u Juventusu ili otkriti zante li za koji su klub neki od slavnih sportskih legendi igrali.

No, da ti ne otkrijemo baš sve, najbolje je da požuriš po svoj primjerak i zabaviš se novostima iz svijeta sporta!