OK! Sport
Novi OK! Sport te čeka na kioscima!!!

Broj 3/ OK! Sport

Hi, Hello, Bok! Pred vama je novi broja OK! Sporta i očekuje vas totalno nogometno ludilo. Naravno, počinje Euro, a mi smo kao i uvijek in pa smo vam pripremili pravu hrpu navijačkih iznenađenja. U ovome broju možete doznati apsolutno sve o igračima Hrvatske repke, ali i o ostalim reprezentacijama koje će nastupiti u Francuskoj! Donosimo vam raspored svih utakmica po skupinama tako da nikako, baš nikako nećete propustiti urnebesno navijanje za svoje favorite! 

Bili smo i na Ligi prvaka u Milanu, gledali smo ludu finalnu tekmu između Real Madrida i Atletica, a s nama je bio i Niko Bukovac, naš najbolji mladi novinar. 

Iako smo velik dio broja posvetili Euru, bavili smo se videoigricama, a youtuber Marko Kofs vam je objasnio koje su mu mraaak tri igrice i zašto. Ah, da odveli smo vas i u svijet biciklizma, pokazali vam top ponudu bicikala do 3000 kn... Pa ljeto je pred nama i vrijeme je za guštanje u prirodi... Unijeli smo dašak mode i pokazali vam kako da budete spremni za ljetnu akciju! Da, da, i rastezali smo se s vama, naravno, vježbe nam je pokazao Frane Boban, trener u Adidas školi trčanja.

A posteri??? E stvarno ima svega: Mateo Kovačić, Thomas Muller, Zlatan Ibrahimović, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Skydiving, Robert Lewandowski, Moto, Taekwondo, Stephen Curry, Surfing, Neymar, BMX, Euro 2016., Marko Pjaca, Luis Suarez, Borna Ćorić, Mirko Filipović, Real Madrid FC...

Naravno, očekuju vas super pokloni: super navijačke lupalice, nogometne narukvice prijateljstva, album Zvečeva za samoljepljive sličice "Volim te... HRVATSKO" i Tele2 SIM kartica koja je dostupna samo na području RH.

Dakle, što reći, uživajte, ekipo, u novom OK! Sportu!