OK! rujan
Požuri po novi OK!

Rujan (308)/ OK! rujan

Hej, hej! Stigao je novi broj OK! na sve kioske! Ljeto je pri kraju, još tjedan dana i svi ćete sjediti u svojim školskim klupama. Praznici će ostati u sjećanju. U ovome broju smo mislili na vas, znamo da je pred vama novi početak, znamo da se trebate ufurati u školske obaveze pa smo vam odlučili pomoći prilogom Back to school, da vam malo olakšamo. Bacite oko i na Fashion i Beauty mix, bit ćete potpuno top za školske dane.

U Zoomu Maddie Zeigler, Martin Garrix, Marija Žeželj, Dua Lipa i još neke fora face otkrivaju vam svoje slatke tajne. Otkrivamo i kako dečki vide cure, pa što da radite ako ste baš baš nesretno zaljubljeni... Martina Stoessel o sebi svašta otkriva, zavirite i doznat ćete ono što niste znali. U Star reportu vam donosimo tko će od poznatih plavuša naslijediti Taylor Swift. U Izravnom prijenosu čeka vas nova foto-avantura. 

Od postera u novome broju možete naći: školski kalendar (Granier), BTS, Jacob Sartorius, Ed Sheeran, Shawn Mendes, Martina Stoessel, GOT7, Dua Lipa, Marcus&Martinus, Johnny Orlando, Lisa & Lena, David Guetta... I najcool pokloni - wrap up chocker ogrlica i supe naljke za školske knjige!