OK!  Listopad (br. 297)
Izaberi svoj marker flomić u neonskim bojama!

OK! Listopad (br. 297)

Dragi naši, stigao je novi OK! (br. 297, listopad), sa super darom za tebe: marker flomić koji izgleda kao lak, i to u neonskim bojama! Razveseli svoje školske dane!

Uz ZOOM, Stravu i Užaš, Viceve, Tvoju Poštu, SOS, Fejs je OK!, Izravan prijenos, Kwiz Show... i ostale rubrike u kojima uživaš u svakom broju OK!-a dosad, pripremili smo ti u ovom broju i Školske spike: Ah, ti profači, Online Love: Emoji Flert: Dešifriraj njegov stil zavođenja, a u Frendologiji možeš saznati koja su nova BFF prravila... U Maloj školi zavođenja za sramežljivice otkrij kako da se snađeš ako si baš ti jedna od sramežljivih cura.

Sigurno te zanima sve o zvjezdanom skandalu Taylor vs. Kanye, ili Što se događa sa Selenom Gomez, a saznaj sve i o  Hot  Stars: 21 Pilots! Ako još nisi, pogledaj Kino hit "Dom gospođice Pelegrine za čudnovatu djecu", a mi ti donosimo sve o tom super filmu!

Plus, u Star reportu otkrij kako i koje su to zvijezde iznevjerili mobiteli. Fashion Mix ti donosi Top 6 jesenskih modnih trendova, a Essence ti predstavlja jesenske make-up slatkiše!

Riješi Test Box i otkrij kako te vide drugi, jesi li pesimist ili optimist i saznaj koje je tvoje najjače flert-oružje! Tu je, naravno, i 30 postera za tvoj zid (Jared Leto, K-pop Stars, Ivan Zak, Jorge Blanco XXXL (1. dio), Ariana, Cristiano Ronaldo, Selena, OneRepublic, Pravila Igre, Shawn Mendes, 21 Pilots, Dolan Twins, Violetta, Justin Bieber, Dove Cameron, Mathew Espinosa, Fun poster, Posteri s porukom).

No OK! ne bi bio OK! kad neke od vas ne bi vodio na zagrebački spektakl megapopularnog Justina Biebera: dijeimo 5x2 ulaznice! Osvojiti možeš i bon Deichmann od 1000 kuna ako nam pokažeš svoj talent i nacrtaš/dizajniraš zimske čizmice, a tu si parfemi, kozmetika, knjige, mobiteli, tablet...

Dakle, što se još čeka... Požuri po svoj primjerak:-)!