OK! Lipanj (305)
Brzo po novi broj OK!-a

Lipanj (305)/ OK! Lipanj (305)

Bok, naši dragi okejevci! Znamo da jedva čekate novi broj, a on je upravo na kioscima... Zato - požurite po svoj primjerak OK!-a! U ovome smo vam broju pripremili luuude stvari... Okus ljeta je već tu, pa tako i naš broj odiše ljetom i krajem školske godine. 

Zoom je pun najnovih vijesti o poznatima: o Marcus&Martinusu, Edu Sheeranu, Harryju Stylesu, Miji Dimšić... Predstavljamo vam luudi film - "Svemir između nas". Otkrivamo vam kako slavni pamte svoj prvi kiss, što je dopušteno a što nije na prvome dejtu, što freindovi doista misle o vama a nikad vam nisu rekli... Cameron Dallas priznaje: "Vodio sam rat s opakim proštićima!" pa ako i vi muku mučite s njima, pročitajte kako se ovaj slavni dečko izborio s prištavom nevoljom.

E, sad, svi ljubitelji Harryja Stylesa mogu pročitati najnovije detalje o njegovu životu... i sve o njegovim ljubavima. U Izravnome prijenosu možete doznati kako je završila Julijina avantura u susjedinu vrtu... Hmmm, kome bi ikad više palo na pamet napiti se???

Zaljubljenicima K-popa predstavljamo BTS, sve tajne o slavnoj sedmorki...

I posteri, posteri, posteri: Marcus&Martinus (XXL, 3. dio), Ariana, Jorge, Lodovica, MattyB, Johnny Depp, Pravila Igre, Justun, Zara Larsson, Shawn Mendes, BTS, Ed Sheeran, Martinez Twins, posteri s porukom, essence poster, Dog poster...

I, naravno, dar - 3D sjenilo za oči... Be cool, love OK!