OK! kolovoz
Uživaj u ljetu uz OK!

kolovoz (307)/ OK! kolovoz

 Dragi naši, ljeto se zahuktalo, vani je vruće, nema škole i sve je suuuper. Bilo da ste ostali kod kuće ili ste negdje na moru, OK! vam je pripremio hrpu cool iznenađenja. Oduševit ćete se posterima: Ariana Grande, BTS, Jorge Blanco, Zara Larsson, Rahart Adams, Cameron Dallas, Harry Styles, Martin Garrix, Black Pink, Shawn Mendes, Marija Žeželj, Jason Derulo, posteri s porukom, poster-bojanka i Pet poster.

U Zoomu možete doznati kako se naše zvijezde provode po plažama, otkrivamo vam koje su to ne baš tako pristojne zvijezde... I nemojte se začuditi, možda je baš vaš omiljeni celebrity na tome popisu. Predstavljamo vam film "Valerian i grad tisuću planeta"... luda priča iz budućnosti. U Tajnama srca savjetujemo vam koja sve ljubavna pravila SMIJETE prekršiti, a u I TI TO MOŽEŠ otkrivamo kako možete pobijediti ljetnu dosadu. 

Ekskluzivno za čitatelje OK! naša je reporterka Žana bila u Oslu na koncertu Marcusa&Martinusa, razgovarala i fotkala se s njima, a mi vam donosimo interview sa slavnom braćom.

stemning 122

 

Naravno, u ovome broju doznat ćete završetak priče "Ljeto za megalike" iz rubrike Izravan prijenos... U ovome broju pronaći ćete još štošta o svojim najdražim zvijezdama... I da, dobivate totalno cool dar, etui za mobitel!

mob korice 1

 

Baš fora, zar ne?

Zato, brzo pojuri na kioske po svoj primjerak novoga broja OK!-a

Be cool! Uživaj u ljetu!