OK! 330, srpanj

Foto: Instagram

Požuri po svoj primjerak!

OK! 330, srpanj

Dragi naši, ljeto je stiglo, a vas na kisocima čeka novi OK! (br. 330, srpanj!)! Za vas smo pripremili pravo ljetno izdanje, s brdo savjeta za uživanciju i najbolje ljetne praznike, no krenimo od postera: Billie Eilish, Shawn Mendes, Pentagon, Selena Gomez, Jacob Sartorius, Twice, Carson Lueders, CNCO, Karol Sevilla, Suga (BTS), GOT7, Millie Bobby Brown, Fall Out Boy... samo su neki od tvojih idola koje ćeš naći u novom OK!-u!

Znamo već da ćeš uživati u svojim omiljenim rubrikama Izravan prijenos, Strava & Užaš, Talenti, testovima... A tu su i Jonas Brothers, Justin Bieber i Ed Sheeran, te K-POP zvijezde Pentagon (Između slave i skandala), zatim Red Velvet... U tajnama srca pročitaj sve o "ljetnim ljubavnim čarolijama", a saznaj i koje su to cool aplikacije za uživanje pod suncem! Od Instagram zvijezda tu je mlada Ema Helena, no tu je i Fashion Mix i Beauty mix i super modni i ljetni savjeti!

Nismo zaboravili  dar: uz ovaj broj dobivaš privremene ljetne tetovaže u srebrnoj,zlatnoj i crnoj boji, dolaze u četiri uzorka - ma ti ćeš u tren oka postati kraljica plaže. Očekuju te, kao i uvijek, vrijedne brojne nagrade, mobiteli, ruksaci, kozemtika (pravila su ovdje!), pa požuri po svoj nov oi primjerak i uživaj u ljetu!!!