OK! 332., rujan
Još nemaš svoj novi primjerak? Požuri!

OK! 332., rujan

Dragi naši, ljeto je pri kraju i škola nam se bliži! No preživjet ćete, kao i svake godine, a novi OK! (br. 332., rujan) u tome vam može pomoći: jer tu su Back To School savjeti! Što sve pripremiti za prvi dan škole, što odjenuti, kako se našminkati... sve to možeš saznati u novom OK!-u.

Znamo da vas zanimaju posterii, a ovaj puta to su: Ava Max, Why Don't We, Marcus & Martinus, Monster X, Ariana Grande, KJ Apa, Martina Stoessel, Mabel, (G)I-DLE, Jimin, Billie Eilish, Slipknot, Stranger Things, BTS, Cameron Boyce, The Big Bang Theory, Loren Grey, In Real Life, Dua Lipa, pet poster, posteri s porukom...

Tu su i tvoje omiljene zvijezde: Billie Eillish i "10 stvari koje moraš znati o njoj", zatim Mabel, mladi glumac Finn Wolfhard... Ljubitelje K-popa očekuje veliki K-pop dvoboj, a pripremili smo i one zanimljive, životne teme: saznaj kako se nositi s hejterima, kako preživjeti svaku sramotu, ali i ljubomornu frendicu... Naravno, nismo zaboravili ni Izravan prijenos, Viceve, Oko svijeta, savjete iz Fashion i Beauty svijeta!

Kao i uvijek, očekuju te i nagradni natječaji pa tako osvojiti možeš mobitele, ruksake, kozmetiku, knjige (ovdje su pravila!), a uz ovaj OK! na dar dobivaš prekrasnu torbicu u četiri uzorka koja ti može poslužiti za čuvanje sitnog novca ili slušalica. Požuri po svoj novi primjerak!