OK! 322 studeni
Čeka te tvoj OK!

OK! 322 studeni

Novi OK! je na kioscima! Cool darovi, super posteri. Nagradni natječaji i priče o slavnim zvijezdama opet čekaju svoje vjerne fanove! Uz ovaj OK! čitatelji dobivaju čak dva dara: naljepnice za mobitel i paketić sličica Soy Luna s junacima hit-serije za teense koju pratimo na RTL Kockici!

Za ljubitelje K-Popa tu je nagradni natječaj u kojem obožavatelji grupe BTS mogu osvojiti ulaznice za kino za film «Burn the Stage» i to za projekcije u Splitu i Zagrebu! Poklanjamo i ulaznice za svjetski megaspektakl Cirque de Soleil koji uskoro gostuje u zagrebačkoj Areni, a netko od čitatelja će osvojiti i genijalne Soy Luna koturaljke!

OK! kao i uvijek donosi postere najvećih svjetskih zvijezda: tu su Martina Stoessel s kojom smo napravili i eksluzivni interview, Justin Bieber, Karol Sevilla & Rugegro Pasquarelli - zvijezde serije Soy Luna, te rock bend Sleeping With Sirens!

Na beauty stranicama donosimo najbolje savjete za njegu noktiju, a tu su, naravno, i teme o ljubavi, školi, prijateljstvu, društvenim mrežama... Sve ovo i još puno toga čeka sve one koji požure na kioske po novi OK!

 

Čekaju te, naravno, vrijedne nagrade, mobiteli, tablet, ruksaci, majice (pravila nagradnog natječaja pogledaj ovdje!)