OK! 234, siječanj

Novi OK!/ OK! 234, siječanj

Ho! Ho! Ho! Stigli su nam praznici, a stigao je i novi OK! Sigurni smo da jedva čekate da se odmorite od škole i učenja! Želimo vam da uživate u blagdanima, u finoj klopi, druženju s ekipom, u poklonima i super tulumima - i u novom OK!-u! Ovoga puta na dar dobivate prekrasan essence ruž za usne uz kojeg ćete zablistati u svakoj prilici! Pripremili smo vam i čak dva ogromna kalendara za 2019.-u godinu na mega formatima: jedan je za ljubitelje K-Popa i drugi za cure čiji je životni moto "Girl Power". Tu su i mega posteri grupe Why Don't We i Eda Sheerana, zatim Marshmello, Kim Jong-hyun, Sister Squad, The Vamps, Little Mix, Bars&Melody, Shakira, (G)I-DLE, Twenty One Pilots, Troye Sivan, The Flash, Karol Sevilla, Marcus&Martinus, Animal poster, posteri s porukama, poster-bojalica...

U siječnju kreće i naš novi natječaj "Postani OK! influencer godine!" - sve detalji su u OK!-u.

Donosimo vam i ekskluzivni intervju s dvojcem Bars&Melody koji u svibnju nastupaju u Zagrebu, a tu su i druge fora priče: o našem najgameru BloodMasteru, o neodoljivoj zvijezdi serije "Stranger Things" Millie Bobby Brown te internetskoj senzaciji Loren Gray. Uživajte i dalje u našim stalnim rubrikama Izravni prijenos, Strava & užas, Tvoji problemi, Zona sumraka... te otkrijte ponešto o sebi rješavajući naš Test Box.  Ne zaboravite glasati i za kreaciju godine jer za idući broj šivamo pobjedničku kombinaciju u modnom studiju ELFS! Na našim modnim stranicama inspirirajte se i usavršite svoj snježni look, a u beauty-mixu otkrijte sve trikove za savršeno glatku i sjajnu kosu!

Tu su i dalje naši nagradni natječaji u kojima možete osvojiti vrijedne nagrade (pravila pogledaj ovdje) zato požurite po svoj novi OK!

I užvajte u praznicima, zaslužili ste! :)