OK! 323, prosinac
Tvoj primjerak te čeka!

Novi OK!/ OK! 323, prosinac

Dragi naši okejevci, Božić i novogodišnji party je sve bliže, a sigurni smo i da jedva čekate praznike! da vam čekanje lakše prođe, OK! vam uz ovaj broj poklanja narukvicu s porukom "Never Give Up" (kao podsjetnik da u svemu što radite, budete uporni), a stigao nam je i OK! djedica koji je za vas pripremio hrpu darova , pa stoga svakako sudjelujte u adventskom nagradnom natječaju ( na str. 64) te nas pratite na Instagramu @okjeok jer i tamo vas čeka gomila poklona (ovdje su pravila)!

A čekaju vas i posteri: Queen, Liza&Lena, Selena, Arcade Fire, Dua Lipa, Super Junior, Jennie Kim, Brendon Urie (Panic! At the Disco), Camila Cabello, Grace Vanderwaal, BTS, Spider-Man, Ariana Grande, Imagine Dragons, Baby Ariel, Marcus & Martinus, Sophia Reyes, Lady Gaga&Bradley Cooper, A. J. Kapa, poster s porukom, pet poster, poster-bojalica...

Uživaj i dalje u svojim stalnim rubrikama (Izravni prijenos, Strava & užas, Tvoji probemi, otkrij ponešto o sebi riješavajući Test Box!), a donosimo ti i modne prijedloge kako da zablistaš na novogodišnjem partyju!

U tajnama srca saznaj sve o prvoj ljubavi, tu je i Youtube scena i Marko Vuletić, zatim Cole Sprouse, saznaj zašto svi sele na TikTok, tko je slavna solo ekipa iz K-Pop svijeta. Naravno tu je i intervju s Marcusom & Martinusom! 

 

OK! je u ovo blagdansko vrijeme prepun darova i vrijednih nagrada, čekaju te mobiteli, tablet, ruksaci, majice, i naravno OK! Djedica koji ti je pripremio gomilu darova (pravila nagradnog natječaja pogledaj ovdje!). I baš zato, požuri po svoj novi OK!

I svakako pogledaj reklamu ;-)!