Znate li kako je zapravo nastao duet Zayna i Taylor?

Foto: Instagram

Naravno da je Gigi jedan od razloga...

"Pedeset nijansi mračniji"/ Znate li kako je zapravo nastao duet Zayna i Taylor?

Zayn rijetko nastupa i ne viđamo ga često u medijima (oni koji ga vole znaju da je u pitanju njegova borba sa strahom od javnih nastupa),pa je njegovo gostovanje u jednom radio showu bila idealna prilika da konačno saznamo i kako je došlo do dueta njega i Taylor Swift. Pjesma “I Don’t Want to Live Forever”, koju su snimili za film "Pedeset nijansi mračniji" iznenadila je sve, i preko noći doslovno postala najprodavanija i najslušanija pjesma na toplistama!

“Moja djevojka Gigi Hadid i Taylor dobre su prijateljice, i Taylor javila nakon što joj je producent Jack Antonoff pokazao pjesmu”, rekao je Zayn. “Ona mi je rekla da joj se sviđa pjesma, a ja sam je pitao želi li je snimiti sa mnom, i njoj se to jako svidjelo." 

Pa, nismo ni sumnjali da je Gigi imala "svoje prste u tome", no ono što nas sve zanima kako je moguće da se to događala u takvoj tajnosti, i da ih nitko nije snimio kako npr. zajedno dolaze u studio: no oni zapravo uopće zajedno nisu ni snimali! Jednostavno, svatko je snimio svoj dio, a onda je to Jack Antonoff, producent, spojio u jedno.