"Žele me uništiti, nisam lažljivica!"

Foto: Instagram

Ipak je odgovorila...

Taylor napali sa svih strana/ "Žele me uništiti, nisam lažljivica!"

Iako joj nova ljubav cvjeta, Taylor Swift zadnjih dana i nije baš lako. Najprije ju je "napao" njen bivši, Calvin Harris, ("Neću ti dopustiti da me uništiš"), i to zbog toga što je njen tim potvrdio da je ona napisala njegovu pjesmu "This Is What You Came For", a on time ispao lažac, a sada je Kim Kardashian objavila dijelove razgovora Taylor Swift i Kanyea Westa kojima želi potvrditi da je Taylor dozvolila Kanyeu da objavi kontroverznu pjesmu "Famous".

Taylor se dosad i nije previše obazirala na napade, no očito je i njoj prekipjelo. Njene objave na društvenim mrežama Calvinovi fanovi zasuli su emotikonima zmije, ali njeni fanovi dosad su uspješno uzvraćali i stali u njenu obranu. Ali, čini se da joj je Kanye Westa i novih optužbi - dosta.

Taylor je tako odgovorila na društvenim mrežama, a poruku je nazvala: "Ono kad Kanye West tajno snima vaš razgovor, a Kim to objavi na internetu."

“Gdje se to u snimci/videu čuje kako Kanye govori da će u spotu o meni govoriti riječima "ta kučka"? Ne čuje se jer se to nije dogodilo! Ne možete kontorlirati emocije kad vas netko pred čitavim svijetom nazove "ta kučka". Naravno da sam htjela da mi se ta pjesma sviđa. Željela sam da budemo prijatelji. Obećao je da će mi pustiti pjesmu, ali nikad to nije napravio. Davala sam mu podršku preko telefona, no nisam mu mogla odobriti pjesmu koju nisam čula. Kad me lažno optužuju da sam lažljivica, a ni sam čula ni dijelić pjesme, onda je to zato jer me žele uništiti. Želim da me se isključi iz ove priče čiji dio ne želim biti još od 2009. godine.", napisala je Taylor.

I dobro: Taylor je u pravu kad kaže da se u snimci nigdje ne čuje da mu je odobrila te sporne riječi, no ipak, može se čuti da mu je odobrila uvredljiv stih "Mislim da je još moguće da Taylor i ja imamo seks". Pitanje je i je li Kayne smio snimati njihov razgovor bez dozvole? Očito obje strane i nisu baš bile iskrene, jer, Taylor je na dodjeli Grammyja tvrdila da uopće nije znala za tu pjesmu, no Kanye očito izvlači "iz rukava" samo ono što njemu odgovara...

 

 

Taylorina najnovija objava...

tajlor1