Ubijena mlada pjevačica Christine Grimmie, glazbenici u šoku!

Foto: Instagram

Mlada pjevačica brutalno je ustrijeljena...

Selena u suzama odala počast/ Ubijena mlada pjevačica Christine Grimmie, glazbenici u šoku!

Glazbeni svijet u potpunom je šoku nakon što je mlada američka pjevačica Christina Grimmie (22) ustrijeljena nakon svog koncerta u američkom Orlandu (10. lipnja) jer nitko ne može razumjeti kakva je to osoba koja je mogla u nju pucati.

Stravičan događaj zbio se nakon koncerta kad je mlada pjevačica održavala svoj meet & greet, i dijelila autograme. U jednom trenu prišao je ubojica (27-godišnji Kevin James Loibl) te je u nju počeo pucati iz dva pištolja. Christina je počela bježati, no on nije prestao dok je god nije usmrtio. U zadnjem trenu uspio ga je zaustaviti Christinin brat Mark, koji je skočio na njega te tako vjerojatno spriječio i veće krvoproliće.

Policija je kasnije objavila da je osiguranje na Christininom koncertu bilo nikakvo, no nikako ga ne mogu povezati s njom: nije ga poznavala, niti je on, barem prema saznanjima, bio njome "opsjednut". Najvjerojatnije je riječ o psihičkom bolesniku.

Svjedoci ovog stravičnog događaja tvrde da ga je mlada pjevačica, kad je krenuo prema njoj, srdačno pozdravila i željela zagrliti kao i svakog fana, a ono što je uslijedilo nitko nije mogao zamisliti.

Njenom tragičnom smrću šokirane su zvijezde: Selena Gomez je umalo otkazala meet & greet, te joj na svom nastupu u suzama odala počast. Christina (poznata i po svom nastupu u američkom showu The Voice), bila je i Selenin prateći vokal, a njih dvije su bile posebno bliske.

Mlada Christina imala je puno planova za svoju budućnost, od pjesama, nastupa, do suradnje s Justinom Bieberom, Arianom Grande... Glazbeni svijet pamtit će je kao mladu umjetnicu i divnu osobu.