Zayn izbacuje Perriene stvari iz kuće!

Foto: Instagram

Bolje joj je bez njega!

Rat bivših/ Zayn izbacuje Perriene stvari iz kuće!

Nakon što je sve šokirala vijest da su Perrie Edwards i Zayn Malik prekinuli, i to nakon zaruka i nakon četiri godine veze, rat ovo dvoje bivših još uvijek nema kraj!

Šuška se da je Zayn svoju zaručnicu ostavio putem SMS-a, zatim je na svom Twitter profilu napisao „Neke ljude ne možeš zadovoljiti“, na što je Perrie odmah napisala da je novi singl One Directiona "Drag Me Down" najbolji njihov singl ikad (misleći, naravno, pritom da bi ga Zayn "pokvario"). A sad stiže nova vijest: Zayn je zamolio Perrie da iz njihove kuće iseli svoje stvari. Ukoliko to ne učini, on će se za to pobrinuti.

Perrie je, rekao je izvor za britanske medije, time totalno šokirana jer je trenutno u Americi sa svojim bendom Little Mix, te će morati zamoliti svoje roditelje da iz njihove kuće odnesu njene stvari.

„To je za nju užasno ponižavajuće“, dodao je izvor. "No shvatila je kakav je on i da joj je bolje bez njega!"

Perrie, koja je prije samo tri tjedna objavila njihovu zajedničku fotku i napisala da jako voli svog dečka, sad je s društvenih mreža obrisala sve njihove zajedničke fotke i više ga ne prati. Sa curama se provodi u Las Vegasu, i "konačno se smije", pričaju njeni prijatelji.

A Zayn je navodno bacio oko na mladu Zendayu: slao joj je poruke tražeći je da zajedno surađuju. A veliki je fan i Kendall Jenner, pa je sve to, očito bila kap koja je za Perrie prelila čašu...