Zaviri u šareni svijet bombona!

promo

Sočno i voćno/ Zaviri u šareni svijet bombona!

Ima li nešto ljepše od svijeta koji je šaren, a još k tome i sladak? Mmmm, mislimo da nema! Zato te Šumi vodi u svijet šarenih bombona svih mogućih okusa i oblika. Karamele, žele-bomboni, gumeni bomboni, tvrdi bomboni.... sve je tu! Ovi su bomboni posebni zbog visokog udjela prirodnog voćnog soka, vitamina i minerala, a ne sadrže umjetne boje ni okuse. Napravljeni su u skladu s najnovijim prehrambenim trendovima, ukusni su i zabavni te predstavljaju novu generaciju bombona, onu koju mirne savjesti možeš podijeliti sa svojim prijateljima i najbližima.

 

Želiš li obojiti svoj dan vedrinom? Tu je Šumi Mega Champion. Samo jedna šarena vrećica ovih karamela donosi ti  dvostruko veselje: unutra te čekaju meke, ukusne karamele voćnog okusa maline, a nakon uživanja u bombonima, slijedi i poklon - jedan od 56 motiva tetovaža!

Za prave ljubitelje voća, tu je Šumi Fru fru, mješavina raznolikih voćnih karamela pravog voćnog okusa. Svatko može naći okus baš po svojoj želji: tu su fine karamele od limuna, naranče, trešnje i jagode. Totalni voćni zalogaj za prave voćeljupce!

Ako se pak ne možeš odlučiti između jabuke, jagode i limete – ne moraš! Tu je Šumi Fruit Jelly Double bombon koji sadrži kombinaciju dva voćna okusa. Napravljeni su isključivo od prirodnih sastojaka te su prikladni za najmlađe od 4 godine starosti – tako da ih možeš podijeliti s malim bracom ili sekom! Kombinacije jabuka-jagoda, jabuka-limeta ili jagoda-limeta sigurno će stvoriti uspomene koje ćete pamtiti zauvijek! I zato podijeli slatke trenutke uz Šumi bombone – Jedan tebi, jedan meni.