Zašto se Selena uplašila?

Foto: Instagram

Ponekad je svima potrebno sjetiti se prošlih dana...

Vratio se u prošlost/ Zašto se Selena uplašila?

Kad je prije neki dan Justin Bieber objavio ovu zajedničku fotku, njega i Selene iz davnih, sretnih dana, svi su se iznenadili! Justin je uz fotku napisao  fanovima da se "smire", no osim fanova jako je iznenađena i Selena.

"Seleni je uvijek drago kad on objavi njihove zajedničke fotke, no u isto vrijeme je i zbunjena.", izjavio je izvor za HollywoodLife. Pogotovo sad, jer šuška se i da je Seleni za oko zapeo hokejaš Tom Wilson, pa se svi pitaju boji li se Justin da će je opet izgubiti. Nema panike dok je ona solo, no kad se netko pojavi... Justinu nije baš svejedno.

"Justin nešto planira, i vjerojatno je mladi hokejaš razlog objave te fotke na Instagramu. To je malo plaši", zaključuje izvor.

Selena je nedavno dala intervju za magazin InStyle, krasi naslovnicu siječanjskog izdanja, a i sve ostale fotke su prekrasne. U intervjuu je izjavila i da uživa biti solo, no i da bi željela biti u vezi sa starijim dečkom, točnije, s ozbiljnim muškarcem.

"Ponekad izgledam kao da imam 16 godina. To me zaista frustrira jer želim biti s nekim starijim od sebe, no kraj njega bih vjerojatno izgledala kao dijete.", izjavila je Selena.

“Taylor i mene obično zamisljaju u nekim seksi pidžamama kako se tučemo jastucima, no moram razbiti svima ovu iluziju. Obično sjedimo, pijemo kavu, ili sviramo. Ni po čemu se ne razlikujemo od drugih cura", izjavila je Selena o svojoj BFF Taylor Swift.

Vjerojatno je sve to Justina malo zabrinulo... jer, zašto se baš sad vratio u prošlost?

 

Selena je za potrebe snimanja "ostala" bez grudnjaka....

2EFE44AF00000578 0 image a 4 1449077223475

 

Većina dečki bi se bojala da ne izgubi ovakvu curu...

gogo2