Upoznajte Filipa Pintara!

foto: Doringo

Filip nas je razveselio svojim novim hitom!

Nove nade/ Upoznajte Filipa Pintara!

Filip Pintar, talentirani je dvadesetogodišnji autor i pjevač iz Zagreba, koji je do sada djelovao pod glazbenim imenom Fitscho. No novom pjesmom odlučio se na promjene, dati  sebe publici i stati imenom i prezimenom iza svojih nota i stihova.  

"U fazi nastajanja pjesme i svih ideja oko nje, shvatio sam da je pjesma univerzalna, jer govori o ljubavi, i sreći kad je ona prava osoba pored tebe, kad joj poželiš reći da ti je sve na svijetu, da ćeš sve prepreke preći kako biste bili zajedno. Jednom prilikom sam prijatelju puštao pjesmu, a njemu se ona na prvu toliko svidjela da je instinktivno posegnuo za mobitelom. Poželio je snimiti refren moje pjesme i poslati ga u poruci svojoj djevojci, kako bi joj pjesmom pokazao što mu znači. To me stvarno dirnulo i razveselilo i nadam se da će takve biti sve reakcije nakon slušanja pjesme, bilo da se radio o djevojkama ili mladićima." objasnio je Filip te dodao "Nadam se da će ova pjesma obilježiti mjesec ljubavi, no i cijelu godinu. Nadam se da će ljudi, kad im ponestane riječi i inspiracije, posegnuti za mojom pjesmom, kako bi opisali svoje osjećaje.” 

Iako nam je Filip priznao da je ova pjesma nastala baš za određenu mladu damu, nije htio otkriti o kome se radi, već mu je namjera iznenaditi je uoči same premijere pjesme. Sa svojom snimateljskom ekipom osmislio je i snimio glazbeni video spot koji vrvi mnogim originalnim idejama s vrlo bitnom porukom: upornost se isplati, a ljubav ne poznaje granice pa makar to značilo (zbog nje) naučiti peći kolače :)

 

Filip Pintar do sada je objavio tri singla pod glazbenim imenom Fitscho: "Poželim" u duetu s MALEKom, "Izgubljen bez nje" u suradnji s bendom Nibru te samostalni singl "Mislim na nas", koji je pohvalio “gospodin glas”, Jacques HoudekIako je svojim dosadašnjim autorskim radom ostvario uspješne rezultate i upravo s navedenim singlovima osvojio glazbene urednike te top-liste, ovaj mladić ne misli stati, već pun optimizma poručuje: “Sad vidim da moj put tek počinje i tek sad sam spreman za uzbudljivu profesionalnu glazbenu avanturu, koja je preda mnom”.