Uhićen Louis Tomlinson!

Foto: Instagram

Fanovi ga podržavaju u teškoj situaciji...

Tvrdi da se branio/ Uhićen Louis Tomlinson!

Louis Tomlinson i njegova djevojka Eleanor Calder vjerojatno neće tako brzo zaboraviti ovaj ružan dan: nakon što su fizički napadnuti na aerodromu u Los Angelesu dok su mirno čekali svoje kofere, Louis je uhićen, no branit će se sa slobode. Sve se događalo prošlog vikenda, tj. u petak, 3. veljače.

A sve je počelo tako što ih jedan fotograf nije prestajao napadno fotografirati, mada ga je Louis molio da im se prestane unositi u lice i da ih ostavi na miru. No on nije prestajao, pa je Louis krenuo biti glasniji, no u jednom trenutku sapleo se o njega te su obojica pali na pod!

Možda to i nije bilo najgore: u međuvremenu, tri osobe stjerale su Eleanor u kut gdje su je također fizički napale, a Louis je krenuo pomoći joj!

Ubrzo je stigla i policija, a Louis je uhićen, optužen za fizički napad, i odveden u zatvor. Određena mu je jamčevina od 20.000 dolara, pa će tako i suđenje moći dočekati na slobodi. Njegov odvjetnik Martin Singer izjavio je da se pjevač samo branio. “Nastrljivi fotograf je izazvao incident. Nije ovo prvi put da tako izazivaju slavne osobe. Dok se to događalo, tri osobe tukle su Eleanor, a on je potrčao obraniti je.”  Uostalom, pogledajte u videu kako je to sve izgledalo....

Naravno, i paparazzi i ostale osobe koje su sudjelovale u sukobu tvrde suprotno te će sigurno tužiti Louisa i kako bi izvukli poveću novčanu odštetu. Suđenje počinje 29. ožujka.