Taylor Swift ima novog dečka!

Foto: Instagram

Taylor i Tom zajedno odlaze na romantični odmor...

Calvin bijesan/ Taylor Swift ima novog dečka!

Opa! Čini se da nije trebalo dugo da se Taylor Swift oporavi od prekida s DJ-om Calvinom Harrisom (par je, sjećate se, prekinuo nedavno 15-mjesečnu vezu, i time šokirao zvjezdanu scenu). Naime, Taylor se, nakon prekida, vratila u New York, kako bi snimala nove pjesme, no papparazi su je "uhvatili" kako na plaži ispred svoje kuće, razmjenjuje nježnosti s novim dečkom, tj. zagrljaje, poljupce, i snima selfije!

A tko je on? On je slavni glumac Tom Hiddleston, za kojeg se šuška da će biti novi James Bond. Njih su dvoje zajedno viđeni u svibnju kako plešu na Met Gali, gdje je Taylor bila bez Calvina. Tom je najpoznatiji dosad po svojoj ulozi Lokija u filmu Thor, a glumio je u filmovi "Grimizni vrh", "Samo ljubavnici opstaju", "War Horse"... no poznat je i po svom humanitarnom radu.

Šuška se i da mu je Taylor već prije zapela za oko. Čim je saznao da su ona i Calvin prekinuli, odmah ju je nazvao i poslao joj cvijeće. Sudeći prema fotkama, ona nije odoljela novom Bondu!

Jedini koji, kako prenose američki mediji, potpuno šokiran, je Calvin Harris. Njega je to toliko pogodilo da ju je navodno odmah obrisao s društvenih mreža, njene fanove, a čak je blokirao i njenog brata. Post o njihovom prekidu obrisao je.

Malo neobično, obzirom da nitko, pa ni, nije demantirao priču da je on taj koji je prekinuo, a da joj njoj slomljeno srce... Hm, nama se čini da je suprotno!

Što ti misliš? Kako ti se čini njen novi dečko?

 

 

Kao pravi golupčići...

ClCVZDZXIAAqOM9

ClDBwc7UkAA4xvX