Taylor Swift i Kanye West opet ratuju!

Foto: Instagram

Možda je nastup na Grammyju i prilika da se "obračuna" s Westom...

Oblatio je u novoj pjesmi/ Taylor Swift i Kanye West opet ratuju!

Neprijatelji, pa prijatelji... Počeo je novi rat između Taylor Swift i repera Kanyea Westa. A sve je ustvrai započelo kad je Kayne West u svom showu (11. veljače) "Yeezy Season 3", najavio svoj novi album “The Life of Pablo” i predstavio novi singl. A u novom singlu spominje se ni manje ni više - Taylor Swift!

Osjećam da bismo se Taylor Swift i ja mogli seksati, ja sam i proslavio tu ku*ku!” (engl. I feel like me and Taylor Swift might still have sex, I made that b-tch famous), glasi jedan dio pjesme.

Nakon toga, društvene mreže doslovno su ekplodirale od komentara. U raspravu i obranu Taylor uključili su se svi, od medija, fanova, Taylorine ekipe... A navodno je, i sama Taylor izjavila, prenose pojedini mediji, da je taj dio pjesme užasan te da je Kanye iskoristio njeno ime i njihovu prijašnju svađu samo da bi dobro prodao svoj novi album. Stvar se još više zakuhala, obzirom da je pred nama dodjela Grammyja, na kojoj će svi biti prisutni, a Taylor je pripao prvi nastup, tj. otvaranje!

U obranu Taylor stale su i njene BFF, pa su se tako oglasile i Selena Gomez, ali i Gigi Hadid, kojoj su zamjerali što se pojavila na Kanyeovoj reviji. "Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Na kraju dana, svatko radi ono što želi. Taylor je oduvijek rasturala", napisala je Selena. Taylorin dečko, Calvin Harris, smatra pak da Taylor to mora s Kanyeom riješiti i to privatno, a ne na dodjeli Grammyja.

Oglasio se i sam Kanye, koji se pokušao opravdati, i to tako da je, i sama Taylor dala blagoslov za pjesmu i odobrila je. No, propustio je je spomenuti da joj pritom uopće nije rekao u kojem je kontekstu spominje.

Sve u svemu, rat između njih dvoje ponovno je u jeku, a čeka se Taylorin potez...